У самому центрі Харкова, на вулиці Мироносицькій, у декількох хвилинах пішки від станції метро «Університет», розмістився ресторан «Goa Bar».
Колоритний інтер'єр закладу оформлений у теплих пісочно-золотистих відтінках і витриманий у традиційному індійському стилі.
У розпорядженні відвідувачів затишний і просторий основний зал, а маленькі гості можуть розміститися в спеціально обладнаній дитячій ігровій зоні.
Меню складається з двох основних розділів, де представлені автентичні індійські й популярні європейські страви.
Гостям подають закуски, салати, супи, основні страви, гарячі страви, страви з рису, індійські йогурти, солодощі, хліб, гарніри, соуси, пасту та десерти.
У ранковий час у ресторані готують комплексні сніданки - гранола з домашнім йогуртом, зернова вівсяна каша з сухофруктами, яєчня, сирники зі сметаною, солодкі ньокі зі сметаною і полуничним соусом.
Серед фірмових страв «Goa Bar» відзначають:
- салат «Goa» з сьомгою, авокадо, томатами й кіноа,
- панир «Пакора»,
- курку в гострому томатному соусі «Чикен Батер Масала»,
- кульки з картоплею «Малай кофта»,
- рибу з насінням панч пурен у вершковому соусі «Фіш Карі»,
- тигрові креветки в цибулево-томатному соусі «Праун Карі»,
- овочі з рисом в ароматних спеціях «Ведж Фрайд Райс»,
- пікантні тигрові креветки з манговим чатні,
- рибний суп «Чаудер» з сьомгою і молюсками,
- «Пряний подгорок» з фермерської свинини під соусом Чедер,
- філе дорадо з гарбузово-мускатним кулі,
- фетучине з качкою,
- фірмовий пломбір з білим, шоколадним і фісташковим соусами,
- кульки молочного порошку в цукровому сиропі «Гулаб Джамуна».
Серед фірмових індійських напоїв відзначають чай масала, індійський лимонад зі спеціями «Джал Джира», домашній йогурт з фруктовим пюре «Ласі».
У ресторані працює власна служба доставляння їжі.