Один з клубних винних ресторанів мережі «In Vino» зустрічає своїх гостей на вулиці Мироносицькій у Київському районі Харкова.
Заклад розмістився в кількох хвилинах пішки від станції метро «Університет». Родзинкою ресторану вважається велика винна карта, в якій представлено понад 2000 вин.
Тут можна знайти всякі сорти червоних, білих і рожевих вин виробництва Франції, Грузії, Чилі, Італії, Нової Зеландії, Іспанії.
Крім того, у ресторані є кріплені вина, шампанське, коньяк, хересний бренді, віскі, кальвадос, ром, бурбон, горілка, бренді, граппа, текіла, арманяк, абсент, джин, лікери.
Особливістю закладу є відсутність ресторанної націнки на алкоголь.
Меню «In Vino» містить широкий асортимент популярних і авторських страв європейської кухні.
Гості можуть замовити устриці, карпачо, тартари, холодні й гарячі закуски, теплі салати, супи, салати, страви з птиці, риби й м'яса, гарніри та десерти.
Фірмовими позиціями меню «In Vino» вважаються:
- дегустаційний сет устриць,
- тартар з лосося з каперсами,
- карпачо з телятини, мариноване у віскі Laphroaik з руколою і пармезаном,
- хамон з грушею,
- пат з гусячих потрухів з тостами й конфітюром,
- пряні мідії в хересі,
- атлантичний восьминіг з картоплею й авокадо,
- рибна юшка з креветками, мідіями, білою рибою і рисовою локшиною,
- салат з телятини під соусом Гляссе,
- сібас, запечений з овочами,
- качина грудка з карамелізованою грушею і яблуком,
- медальйони з телятини з фуа-гра,
- десерт «Анна Павлова» з ягідним сорбетом.