У самому центрі Харкова, на вулиці Сумській, розмістився ресторан «Італійська редакція №2».
Дизайнерський інтер'єр закладу доповнюють відкритий бар, яскрава дров'яна піч, картини харківського художника Андрія Гладкого і цитати на стінах. Центр залу прикрашає великий комунальний стіл для компаній гостей і сімейних зустрічей.
Меню ресторану містить широкий асортимент популярних страв італійської кухні, які готують в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гості можуть замовити різні закуски, салати, авторську піцу і пасту, перші й основні страви, гарніри та десерти.
Тісто для піци в ресторані готують з трьох видів борошна, два з яких італійські «Caputo» і «Rossa», а третє борошно органічне й цільнозернове українського виробництва.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
-
зелену коротку пасту «Casarecce pesto» з кабачками й моцарелою,
-
піцу «Чотири сири» з п'ятьма видами сирів,
-
чорні спагеті з морепродуктами,
-
тальятеле помодоро з чилі й орегано,
-
суп «Мінестроне»,
-
курячий бульйон з фаршированою індичкою тортеліні,
-
курячу печінку «Чикен Марсала», тушковану в солодкому сицилійському вині,
-
паштет з трюфельним медом,
-
равіолі з лимонним сиром в шавлієво-макової олії,
-
тосканський салат «Панцанела»,
-
гострий томатний суп з креветками,
-
шоколадний торт «Наполеон»,
-
тирамісу,
-
канолі.
У ранковий час у закладі подають комплексні сніданки, серед яких відзначають: молочне різото з пармою, омлет з тартуфатою, сирники з нутелою, круасани з трюфельним медом.
Винну карту для ресторану розробив професійний сомельє. Гостям представлено 80 позицій вин з усіх регіонів Італії.
Крім того, у ресторані є можливість замовити авторські коктейлі, серед яких відзначають «Bellini» і «Negroni».