На мальовничій території центрального парку імені Шевченка, на вулиці Сумській у Харкові гостей зустрічає ресторан «Княжий терем».
Заклад займає два поверхи. На першому поверсі розмістився зал, який розрахований на 30 персон, а на другому рівні можуть розміститися 70 відвідувачів одночасно.
Простора літня тераса, на якій є кілька альтанок і ставок, вміщує до 200 гостей.
Колоритний інтер'єр стилізований під традиційні приміщення Київської Русі з масивними меблями з натурального дерева.
У меню ресторану представлений асортимент традиційних страв давньоруської та слов'янської кухонь, а також страви, приготовані за рецептами сімей Толстих і Романових, які взяті зі старовинних куховарських книг.
Серед коронних страв ресторану відзначають:
- молочного поросяти,
- фаршировану щуку,
- судака з хроном,
- борщ і юшку з трьох видів риби,
- сьомгу на грилі,
- фаршированих перепелів,
- страви, приготовані на відкритому вогні.
Вечорами в ресторані грає жива музика у виконанні джазових і блюзових артистів.