На площі Павловській у центральній частині Харкова розмістився ресторан грузинської кухні мережі «Мама Манана».
Затишний інтер'єр закладу дизайнери оформили в сучасному класичному стилі - тепла пісочна колірна гама, червоні крісла з велюрової оббивкою, меблі та оздоблення з натурального дерева, жива зелень, етнічні елементи декору.
Тут гості можуть покуштувати традиційних та авторських страв грузинської кухні. Основу меню складають різні види хінкалі й хачапурі з різними варіантами начинок.
Кухарі готують також закуски, салати, перші й гарячі страви, соуси, десерти. Родзинкою вважаються страви тоне-меню - шашлик з курячої грудки, свинячої вирізки, свинячого ошийка, з телятини, каре баранини й телятини, люля-кебаб, стейк з лосося, овочі-гриль.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- хачапурі «Манана» з телятиною, свининою, сиром сулугуні та свіжими томатами,
- хінкалі «Тбіліські» з бараниною,
- салат «Тбілісурі» з курячою печінкою і баклажанами,
- крем-суп зі спаржевою квасолею з шинкою і кукурудзяними чіпсами,
- аджапсандали,
- смажене курча «Ціціла тапака»,
- каре баранини,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- люля-кебаб з телятини з печерицями,
- стейк лосося,
- торт «Домашній Багратіоні».