У центральній історичній частині Харкова, на вулиці Ярославській, стоїть готельно-ресторанний комплекс «Paloma», на території якого гостей зустрічає сімейний ресторан-бар «Paloma Rest».
Заклад займає старовинний будинок. Інтер'єр ресторану дизайнери витримали в стилі сучасної класики - тепла пісочно-коричнева колірна гама, цегляне муровання стін, м'які крісла і невеликі столики, оздоба з натурального дерева, жива зелень.
До послуг гостей головний зал ресторану з місткістю 55 персон, а також два бенкетні зали, в яких можуть розміститися 25 і 15 запрошених відповідно. Родзинкою ресторану вважається той факт, що основний зал оснащений потрійним проекційним екраном.
Регулярно тут проходять тематичні, ретроспективні вечори, кіновечори, трансляції спортивних подій і футбольних матчів, караоке і танцювальні вечірки.
Основу меню ресторану «Paloma Rest» складають традиційні страви європейської та української кухонь, а також страви, приготовані за авторськими рецептами шеф-кухаря.
Акцент зроблено на стравах, які запікають у справжній дров'яній печі - сібас і дорадо з томатами й фенхелем, філе лосося з картоплею пай, челогач з картопляними крокетами й пармезаном, стейк Ковбой, шашлик зі свинячої шиї, медальйони з телятини з пюре з селери, курча «Паломіно», перепел у пряному маринаді з кукурудзяним пюре.
Крім цього, відвідувачі можуть замовити салати, холодні й гарячі закуски, супи, основні страви, гарніри, пасту і десерти.
Серед фірмових страв ресторану «Paloma Rest» відзначають:
- скумбрію, запечену в травах,
- кнелі із судака з бейбі овочами,
- качину грудку з пряною грушею в тісті саблі з морквяним пюре,
- сюпрем з курячої грудки з білими грибами й полентою,
- пене з морепродуктами, шрімпкорн в темпурі з соусом «Айолі»,
- тако з телятиною, печерицями та чімічурі сальсою,
- рієт з качки-конфі з чилі-желе з червоного апельсина,
- салат з мідіями, вонголе і тигровими креветками,
- салат «Сфера лосося» з маринованим яйцем,
- марсельну юшку з мідіями, креветками, лососем і кефаллю,
- торт з гіркого шоколаду на хрусткій горіховій основі,
- цитрусову пана-коту з кавовим желе.