У центральній частині Харкова, на вулиці Пушкінській, розмістився хінкалі-бар «Пан Хінкалич».
Тут гостям представлений широкий асортимент популярних страв грузинської та італійської кухонь.
Основний акцент у меню зроблено на фірмових хінкалі - «Мтіулурі» з телятиною, «Калакурі» з телятиною і зеленню, «Казбегурі» зі свининою та яловичиною, а також «Кахурі» з яловичиною, телятиною і зеленню.
Також у «Пан Хінкалич» можна покуштувати різних варіантів хачапурі - імеретинський, мегрельський, аджарський, сванський, лобіані й мадаурі.
Крім цього, меню бару містить холодні й гарячі закуски, салати, супи, основні страви, страви мангал-меню, оригінальні соуси, солодощі та десерти.
Серед фірмових позицій меню хінкалі-бару також відзначають:
- рулети з обсмажених баклажанів з горіховим соусом «Бадріджані Баже»,
- тушковану курку з потрухами у вершковому соусі з травами «Курчолі»,
- суп «Харчо»,
- свинячий шашлик,
- печеню зі свинячого філе з картоплею, часником і травами «Оджахурі»,
- яловичину, тушковану в густому томатному соусі «Чашушулі»,
- смажене курчати тапака з пряними травами «Ціцілі тапака»,
- пахлава.
Барна карта містить кавомікси, чаї, домашній лимонад, морс, узвар, міцний алкоголь, вина Грузії, розливне пиво.