Ресторан «Parma» зустрічає своїх гостей на нульовому поверсі торгово-розважального центру «Французький бульвар», який стоїть на вулиці Академіка Павлова в центрі Харкова.
Затишний інтер'єр закладу стилізований під вітальню сучасного італійського будинку - пастельні відтінки кремового і пісочного в оформленні, м'які дивани з подушками й крісла, невеликі столики, оздоба з натурального дерева світлих порід, абажури й букети живих квітів.
У розпорядженні гостей просторий основний зал зі справжнім каміном, віп-зал і літній зал на відкритому повітрі.
Меню ресторану пропонує широкий асортимент традиційних страв італійської кухні, які кухарі закладу готують за домашніми рецептами.
Особливістю «Parma» вважається наявність відкритої кухні, де гості можуть спостерігати за приготуванням страв.
Автентичну італійську піцу тут випікають у справжній дров'яній печі, а також самостійно готують пасту. Крім того, акцент зроблено на різноманітності м'ясних і рибних страв, які готують в іспанській печі на вугіллі.
Відвідувачі можуть замовити салати, холодні й гарячі закуски, супи, страви-гриль, домашню пасту і хліб, тонку піцу з різними начинками, гарніри, десерти й морозиво.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- салат з качиною грудкою «Анатра ді ува»,
- рулети з лосося з сиром філадельфія,
- смажений сир моцарела «Фрито моцарела» з вишневим соусом,
- томатний суп з морепродуктами,
- медальйони з телятини «Медальйони ді вітелло» з печеними на грилі цукіні під соусом Дор Блю,
- лазанью з кроликом,
- піцу «Парма» з пармською шинкою і сиром моцарела,
- тирамісу-крем.