Один з ресторанів мережі «Salateira» зустрічає своїх гостей у Харкові, на вулиці Героїв Праці.
Заклад займає територію в торгово-розважальному центрі «Караван».
Сучасний інтер'єр оформлений в яскравих зелених відтінках і доповнений лаконічними меблями білого кольору.
Тут гостям представлений широкий асортимент готових салатів, які кухарі готують з натуральних і свіжих продуктів локального походження.
Крім того, кожен відвідувач може самостійно вибирати інгредієнти й міксувати салат за індивідуальним смаком. Кожні три місяці меню коригується з урахуванням сезонності продуктів.
Для приготування салатів пропонується понад 30 інгредієнтів. Також у меню гості знайдуть сендвічі, пасти, равіолі, супи, запіканки.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- сендвіч «Тритоні» з сьомгою,
- авторський салат «Цезар Біг» з курячим філе, беконом і ананасами під часниково-горіховим соусом,
- брізе з овочів з креветками й мідіями,
- равіолі з сиром,
- паста «Камаро» з креветками,
- равіолі з лососем і моцарелою.
Для ласунів тут готують різні десерти, фірмовим серед яких вважається десерт «Коко Манго» на основі мангового пюре, кокосового молока і насіння чіа.
Щоранку відвідувачі закладу можуть замовляти комплексні сніданки.
У карті напоїв ресторану відзначають фірмові обліпиховий і вишневий морси, а також можна замовити кавомікси й фреші.