Заміський ресторанний комплекс «Сковорода» розкинувся на мальовничому березі лебединого озера в селищі Бабаї, недалеко від Харкова.
Заклад названо на честь українського письменника і філософа Григорія Сковороди, який любив відпочивати в Бабаївському лісі й біля Сковородинівської криниці.
Ресторанний комплекс включає:
просторий основний зал на 80 персон, який займає перший поверх закладу,
бенкетний зал, місткістю 100 запрошених, який міститься на другому рівні,
простору літню терасу з...
Заміський ресторанний комплекс «Сковорода» розкинувся на мальовничому березі лебединого озера в селищі Бабаї, недалеко від Харкова.
Заклад названо на честь українського письменника і філософа Григорія Сковороди, який любив відпочивати в Бабаївському лісі й біля Сковородинівської криниці.
Ресторанний комплекс включає:
- просторий основний зал на 80 персон, який займає перший поверх закладу,
- бенкетний зал, місткістю 100 запрошених, який міститься на другому рівні,
- простору літню терасу з дерев'яними альтанками й мангалом,
- облаштовані місця для рибної ловлі на березі ставка.
У меню представлений широкий асортимент популярних страв української та європейської кухні.
Основний акцент зроблено на м'ясних і рибних стравах, які готують на відкритому вогні.
Серед фірмових страв ресторану «Сковорода» відзначають:
- паштет з печінки птиці з конфітюром з лісових ягід,
- салат з морепродуктів з мусом з авокадо,
- борщ «Український» з телячими реберцями й часниковими пампушками,
- суп-дует з цвітною капустою з рибними кнелями,
- котлети з косулі з соусом з грибів,
- запечену свинячу вирізку з сирним соусом і в'яленими томатами на сіні,
- баранячий язик у соєво-медовому соусі,
- каре молодого теляти, мариноване в імбирі,
- котлети з щуки з соусом з щучої ікри, десерт «Сковорода».