Ресторан південної французької кухні «Соромно бути нещасливим» розмістився в Шевченківському районі Харкова, на площі Конституції.
У розпорядженні гостей два просторі зали, які об'єднані відкритою кухнею. Оригінальний інтер'єр закладу дизайнери оформили в стилі ф'южн - теплі кавові й графітові відтінки, м'які крісла з високими спинками й велюровою оббивкою, металеві світильники, які нагадують кулі, стелажі з вином і келихами, меблі з натурального дерева світлих порід, вентиляційні труби під стелею, жива зелень.
Основу меню складають популярні страви марсельської кухні. Гостям подають салати, пироги, супи, гарячі страви, дошки для компаній, пасту власного приготування, десерти. Родзинкою меню вважаються страви, в основі яких екзотичні інгредієнти, як-от м'ясо раків, равликів, трюфельна олія.
Для фірмових пирогів у закладі готують листкове тісто з лимонного фрешу без дріжджів і консервантів.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- пиріг з раковими шийками й сиром моцарела,
- марсельський бріош,
- хвости креветок з печеними перцями, ананасами, зеленню під катонським соусом,
- авокадовий салат з чорними томатами «Кумато», шпинатом, сиром пікоріно й оливковою пудрою,
- салат з шийками раків, авокадо, томатами, зеленню в лаймовому соусі,
- авторську марсельну юшку з лаймом,
- рибними чіпсами й профітролями з креветковим паштетом,
- крем-суп з ракових шийок з пивним купажем і тостами з авокадовим паштетом,
- гратен «Шевальє де Гіз»,
- пасту з тушкованою качкою в медовій олії та з сирною пудрою з італійського сиру Пармеджано.
У барній карті представлено асортимент міцного алкоголю, коктейлі, французькі вина.