Ресторан «Taurus» розмістився в Шевченківському районі Харкова, на вулиці 23 Серпня.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, місткістю 80 персон, а також літній майданчик, який розрахований на 60 гостей.
Інтер'єр закладу оформлений у пісочних і синіх відтінках та витриманий у сучасному стилі.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської кухні.
Основний акцент зроблено на різноманітності страв, приготованих на відкритому вогні.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, пасту, салати, перші й основні страви з м'яса, птиці, риби, а також бургери, гарніри, страви на грилі, соуси, випічку і десерти.
Серед фірмових страв меню відзначають:
- тигрові креветки, смажені в темпурі в соєво-цитрусовому соусі,
- карпачо з лосося,
- телячий язик з овочевою сальсою,
- теплий салат з качиною грудкою,
- салат з прошуто й маринованою грушею,
- спагеті «Арабіато» з телятиною, в'яленими томатами й сиром пармезан,
- тальятеле «Шпінаті» зі шпинатом, сиром камамбер, тар-таром і авокадо з пряними травами,
- томатний суп з морепродуктами «Буябес»,
- дорадо з буряко-морквяним мусом,
- запечену форель з мідіями й соусом песто,
- медальйони з телятини з соусом порту,
- качине філе з ананасом та імбирним соусом,
- бургер «Taurus» з рубаною м'якоттю молодого ягняти з баклажаном і маринованою цибулею,
- свинячу вирізку в беконі на грилі,
- стейк «Рибай»,
- шашлик з лосося,
- чизкейк з шоколадом.
Для проведення урочистих заходів розроблено бенкетне меню.
У барній карті представлені кавові мікси, асортимент чаю, фірмовий лимонад, а також авторські домашні настоянки, міцний алкоголь, класичні коктейлі, пиво, зокрема фірмове нефільтроване, а також вина Італії, Іспанії, Португалії, Чилі, Німеччини, Нової Зеландії, Грузії.
Часто в ресторані проходять бенкети, виступи ді-джеїв, трансляції спортивних подій.