У Шевченківському районі Харкова, на вулиці Сумській, розмістився крафтовий пивний паб «Ципа», який входить до мережі закладів гуцульської крафтової броварні з однойменною назвою.
Затишний інтер'єр виконаний у сучасному стилі з елементами декору з натурального дерева і дикого каменю.
За барною стойкою гості можуть спостерігати тридцять кранів, з яких наливають усякі сорти крафтового пінного напою від відомих гуцульських пивоварів.
Особливістю паба є постійне оновлення асортименту пива, а також усілякі пивні дегустації.
Крім цього, у барній карті представлені фірмові настоянки - вишня, хріновуха, лімончело, лісові ягоди, журавлина. Меню закладу містить асортимент популярних закарпатських та європейських страв.
Гостям подають гуцульську піцу, холодні й гарячі пивні снеки, бургери, салати, хот-доги, супи, гарячі сковорідки, страви для компаній, гарніри й десерти.
Фірмовими стравами паба вважаються:
- гуцульська піца «Ципуля» з курячим філе і кукурудзою,
- гуцульські грісіні з бринзою,
- в'ялена курка в спеціях,
- вирізка з телятини з овочами на грилі,
- хот-дог «Амстердам» з норвезьким оселедцем,
- бургер з куркою,
- суп-гуляш на темному пиві з двома видами м'яса й овочами,
- салат з телячоїю вирізкою і печеними овочами,
- гаряча сковорідка по-гуцульськи,
- шоколадно-маковий пиріг.