У мальовничому місці, на території парку імені Горького в Харкові розмістився ресторан-остерія «Vecchia Torre».
У розпорядженні гостей закладу два просторі зали з місткістю від 40 до 60 персон, а також віп-кімнати й літня тераса. Екстер'єр закладу стилізований під старовинний замок з вежами.
Елегантний інтер'єр бенкетного залу оформлений у стилі сучасної класики.
Основний зал доповнюють важкі балки й дерев'яні панелі, цегляне муровання стін, меблі з темного дерева, а також картини, зброя і герби на стінах.
У «Vecchia Torre» гостям представлений широкий асортимент традиційних страв італійської, європейської, кавказької, української та японської кухонь.
У меню можна знайти холодні й гарячі закуски, салати, перші й основні страви зі свинини, риби, баранини, яловичини, хліб з власної пекарні, а також десерти.
Основний акцент у меню зроблено на стравах, які готують на відкритому вогні.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- печеню з королівських гребінців і тигрових креветок,
- салат «Вежа» з яловичиною, смаженими грибами й сиром фета,
- суп «Гавайський» з сьомгою і судаком,
- яловичину «Залізний бик» з овочами,
- смажені медальйони з маринованої яловичини «Фетіно з бальзамічним соусом»,
- стейк зі свинини на картоплі з вершково-грибним соусом «Вежа»,
- сьомгу в ікорно-вершковому соусі,
- тушковану баранину з маринованою цибулею і томатами «Казан-кебаб»,
- безе з морозивом і смаженим мигдалем «Стара Вежа».