Заміський ресторан «Венеція» розмістився на території розважально-готельного комплексу «Карнавал», який розкинувся у Зміївському районі Харківської області, у селі Коропове.
Заклад розкинувся в мальовничому місці на території національного природного парку «Гомільшанські ліси», на березі річки Сіверський Донець.
Просторий основний зал ресторану здатен вмістити до 150 гостей.
Елегантний інтер'єр оформлений у класичному стилі - меблі з натурального дерева, теплі пісочні відтінки, колони й драпірування з дорого текстилю, настінні розписи з пейзажами Венеції.
Основу меню закладу складають популярні страви європейської кухні, а також ряд авторських страв від шеф-кухаря ресторану.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, пасту, різото, гарячі м'ясні та рибні страви, піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, а також десерти.
В обідній час відвідувачі можуть замовити комплексні бізнес-ланчі.
Серед фірмових страв ресторану «Венеція» відзначають:
- салат з куркою і соусом «Блю Чиз»,
- теплий салат з телятиною,
- млинці з сьомгою,
- печериці, фаршировані шпинатом і сиром горгондзола,
- борщ з пампушкою і салом,
- спагеті по-перуанськи з яловичиною та овочами,
- фетучине з лососем і червоною ікрою,
- судака по-японськи з зеленою олією,
- телятину, запечену з овочами по-італійськи,
- піцу «Венеція»,
- профітролі з морозивом,
- десерт «Полум'яне морозиво».