У самому центрі Харкова, на вулиці Сумській, розмістився сучасний американський ресторан-бар «Yankee».
Затишний інтер'єр виконаний у стилі лофт - теплі пісочні й коричневі відтінки в оформленні, цегляне муровання стін, сірі м'які дивани й лаконічні меблі з натурального дерева, чорно-білі світлини американських знаменитостей.
Особливістю ресторану-бару вважають відкриту кухню, де перед очима відвідувачів готують популярні американські й мексиканські страви.
Меню закладу містить асортимент заку...
У самому центрі Харкова, на вулиці Сумській, розмістився сучасний американський ресторан-бар «Yankee».
Затишний інтер'єр виконаний у стилі лофт - теплі пісочні й коричневі відтінки в оформленні, цегляне муровання стін, сірі м'які дивани й лаконічні меблі з натурального дерева, чорно-білі світлини американських знаменитостей.
Особливістю ресторану-бару вважають відкриту кухню, де перед очима відвідувачів готують популярні американські й мексиканські страви.
Меню закладу містить асортимент закусок, салатів, сендвічів, бургерів, перших страв, основних страв, гарнірів і десертів.
У «Yankee» готують різні стейки:
- стейк «Tomahawk» з соусом з мексиканської сальси,
- стейк «T-Bone» з зеленим соусом,
- стейк «Ribeye» з перцевим соусом,
- стейк «New York» з грибним соусом.
- ребра телятини в глазурі BBQ,
- філе креветкової риби «Кінг кліп», запечене в хоспері, з пюре з зеленого горошку і селери,
- «Леді індичка» су-вид, запечена в хоспері, зі смородиновим соусом чатні, яблуками у виноградно-гранатовому соусі,
- курча «2Pac`a» су-вид, обсмажений у хоспері з маринованими овочами та соусом BBQ,
- мексиканська закуска з посіченої телятини «Чимічанга» з сиром моцарела й перцем чилі, тако зі свининою, куркою або телятиною,
- салат «Юта» з філе лосося, обсмаженого в солодкому чилі під імбирно-цитрусовим соусом,
- мексиканський суп «Гвадалахара» на бульйоні з яловичини з копченим беконом і паприкою,
- бургер «Капітан Америка» з посіченою телятиною, копченим беконом, яєчнею, фірмовими спеціями й соусом BBQ,
- сендвіч з мідіями у фірмовій булочці «Янкі» з насінням,
- пісочний десерт «Міцний горішок» з солоною карамеллю і горіховим мусом.