Ресторан «36По» розмістився в самому серці Львова, на площі Ринок.
П'ятиповерховий заклад складається з пивного залу, який займає два рівні, рибного залу, залу нової української кухні, винної й сигарної кімнат.
Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у стилі тропіків з безліччю живих рослин, які звисають зі стелі, зі справжнім акваріумом, який займає два поверхи й в якому плаває акула, а також з прозорим фортепіано.
В основі меню представлена сучасна українська кухня в авторській інтерп...
Ресторан «36По» розмістився в самому серці Львова, на площі Ринок.
П'ятиповерховий заклад складається з пивного залу, який займає два рівні, рибного залу, залу нової української кухні, винної й сигарної кімнат.Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у стилі тропіків з безліччю живих рослин, які звисають зі стелі, зі справжнім акваріумом, який займає два поверхи й в якому плаває акула, а також з прозорим фортепіано.
В основі меню представлена сучасна українська кухня в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гості можуть замовити холодні закуски, традиційні українські страви, страви до пива, салати, перші страви, основні страви з риби, м'яса, птиці, вареники, гарніри, десерти, морозиво, сорбети.
До фірмових позицій меню «36По» відносяться:
- паштет з курячої печінки з цибулевим конфітюром,
- чорноморські рапани в холодному маринаді,
- салат з в'яленою підкопченою качкою з пряною грушею і козячим сиром,
- салат айсберг з кальмарами й рапанами,
- міні-голубці з перцевим соусом,
- фірмовий бограч «36По»,
- борщ на відварі шипшини з телятиною,
- картопляний суп з кабана з трюфельною олією,
- вареники з щукою,
- томлена качина ніжка з пряною грушею, апельсиновим конфітюром і журавлинним соусом,
- бараняча рулька, тушкована в пивному маринаді,
- закарпатська форель, смажена в хоспері,
- сирники з хрусткою карамеллю і журавлинним соусом.