Ресторан вірменської кухні «Єреван» розмістився в Галицькому районі Львова, на вулиці Митрополита Андрея.
У розпорядженні гостей просторий основний зал з обідніми зонами, а також бенкетні зали. Колоритний інтер'єр виконаний у традиційному кавказькому стилі – теплі пісочні, теракотові й коричневі відтінки, цегляне муровання стін, оздоблення та меблі з натурального дерева темних порід, візерунчастий текстиль.
Основу великого меню складають страви вірменської кухні, які в ресторані готують за традиційними й авторськими рецептами. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, хачапурі та хінкалі, перші й другі страви, гарніри, хліб, соуси власного приготування, а також східні солодощі та десерти.
Основний акцент у меню зроблено на стравах, які готують на мангалі - свинячий ошийок і свинячі ребра, корейку телятини й баранини, шашлик з язика, люля-кебаб з яловичини й курки, м'ясне асорті, лісова форель і лосось-гриль.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- аджарський хачапурі з сулугуні та яйцем,
- телятину «Чашушулі», тушковану з зеленню і овочами,
- рагу «Креган» з овочів та баранини, з чорносливом і курагою,
- потрухи «Тжвжик» з овочами,
- оджахурі на кеці з помідорами, цибулею і часточками картоплі,
- плов з ягняти,
- суп «Харчо»,
- салат «Цахтоні» з телятиною, горіхами й кінзою з заправою на основі мацоні.
Для ласунів у ресторані готують пахлаву, яблучний пиріг «Тартен», яблучний рулет «Хндзор» з курагою, родзинками й горіхами, крафтове морозиво з варенням.
Серед напоїв зазначають фірмовий кисло-молочний вірменський напій «Тан», а також домашній узвар, компот і вірменський лимонад, чай, еспресо й каові мікси, фірмову каву по-вірменськи.
У барній карті гості знайдуть асортимент пляшкового пива і міцного алкоголю, а також вірменські, грузинські та італійські вина.