На проспекті Свободи у Львові гостей зустрічає брассерія «Frankophile».
Місія закладу –- показати французьку кухню не з призми найскладніших, найдорожчих її взірців, а відтворити її у легкій формі з келихом улюбленого французького вина.
В меню – французькі страви, які готують, дотримуючись класичних рецептів. Серед фірмових страв відзначають:
тарт фламбе;
кіш лорен із гарбузом та сьомгою
фінік, загорнутий у бекон під медово-бальзамічним соусом;
равлики з вершковим маслом та пармезано...
На проспекті Свободи у Львові гостей зустрічає брассерія «Frankophile».
Місія закладу –- показати французьку кухню не з призми найскладніших, найдорожчих її взірців, а відтворити її у легкій формі з келихом улюбленого французького вина.
В меню – французькі страви, які готують, дотримуючись класичних рецептів. Серед фірмових страв відзначають:
- тарт фламбе;
- кіш лорен із гарбузом та сьомгою
- фінік, загорнутий у бекон під медово-бальзамічним соусом;
- равлики з вершковим маслом та пармезаном;
- тарт фламбе з тунцем:
- салат Нісуас;
- цибулевий суп;
- качине філе з інжиром;
- гратен з сиром та беконом;
- клафуті з мигдалевим морозивом.
У ранковий час пропонують сніданки.