На вулиці Тершаківців у Львові розмістився один з ресторанів паназіатської та східної кухонь «Green Garden».
Функціональний та стильний сучасний інтер'єр виконаний у насичених малахітових, соковитих зелених і чорних відтінках, а також доповнений кімнатними рослинами, острівцями живого моху, фігурами птахів з дерева, оригінальними люстрами, які нагадують пташині клітки.
Основу меню складають популярні й авторські страви в'єтнамської, тайської, малайзійської, індонезійської, лаоської, корейської та сингапурської кухонь. Також у закладі готують європейські та італійські страви.
Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, суші, роли, страви вок-меню, пасту, супи, млинці, страви, приготовані на грилі, а також соуси, гарніри, десерти. В обідню пору в ресторані готують різні варіанти комплексних бізнес-ланчів.
Любителі вок-меню можуть замовити локшину Ромен з куркою, зі свининою, з телятиною, з мідіями або з морепродуктами в кисло-солодкому, гостро-часниковому, устричному соусі або в соусі «Теріякі».
Кому більш до вподоби піца, тут її випікають на тонкому тісті з начинками з італійських продуктів.
Серед фірмових позицій меню «Green Garden» відзначають:
- піцу «Карчофі» з італійською шинкою артишоками, соусом бешамель, сирами пармезан і моцарела,
- рол «Унагі Дракон» з вугром, вершковим сиром і червоною ікрою,
- рол «Зелений Дракон» з тигровою креветкою, ікрою корюшки, авокадо і кунжутом,
- рол «Вогненний Дракон» з лососем, червоною ікрою і гострим японським майонезом,
- рол «Green Garden» з ікрою корюшки, авокадо, тигровими креветками й гострим японським майонезом,
- рол «Якудза Дракон» з макреллю,
- рол «Бостонський Дракон» з ікрою корюшки, вершковим сиром, огірком і кунжутом,
- телятину з локшиною рамен в гостро-часниковому соусі,
- морепродукти з локшиною рамен в соусі «Том Ям»,
- пасту з мідіями,
- якіторі з лососем і маринованим імбиром,
- салат з вугром, авокадо і соусом «Унагі»,
- салат «Green Garden» з лососем, авокадо, ікрою корюшки й азіатським соусом,
- млинці з лососем і шпинатом,
- стейк з тунця з азіатським соусом і руколою,
- лосось на шпинатній подушці,
- тайський суп «Том Ям» з креветками,
- місо-суп з морепродуктами,
- шоколадний фондан з апельсином, ванільним морозивом та вишневим соусом.
Карта бару містить міцний алкоголь і коктейлі, зокрема фірмовий «Green Garden».
У ресторані є власна служба доставляння їжі по місту.