На другому поверсі торгово-розважального центру «Кінг Крос», який стоїть на вулиці Стрийській у Львові, розмістився ресторан грузинської кухні «Хінкальня» однойменної мережі закладів.
Оригінальний інтер'єр стилізований під гостинний кавказький будинок, де превалюють меблі з натурального дерева, строкаті килими, статуетки, посуд з глини як елементи тематичного декору.
Меню ресторану пропонує широкий вибір традиційних страв грузинської кухні.
Основний акцент зроблено на фірмових хінкалі, які в закладі подають зі солодкими й солоними начинками з м'яса, сиру, зелені, морепродуктів, баранини, а також з вишні й чорниці.
За процесом випікання хачапурі гості можуть спостерігати на відкритій кухні.
Крім того, меню включає салати, гарячі й холодні закуски, супи, страви з м'яса й риби, які готують на мангалі, основні страви та десерти.
В обідню пору в ресторані готують комплексні бізнес-ланчі.
До фірмових страв меню відносять:
- люля-кебаб з телятини,
- шашлик зі свинини,
- скумбрію на грилі з лимоном,
- салат «Сазапхуло»,
- печериці, запечені в кеці з грузинським сиром,
- пхалі з баклажанів,
- курчати по-чкмерульски,
- оджахурі в кеці,
- лобіані,
- кубдарі,
- суп «Харчо»,
- мацоні,
- пахлаву,
- пеламуші,
- гозінакі.
Для проведення урочистостей у ресторані представлено бенкетне меню.
Барна карта включає кавомікси, різні сорти чаю, узвар, квас, а також фірмовий грузинський коньяк, чачу й грузинські вина в асортименті.