Ресторан м'ясних делікатесів «Mon Chef» працює на другому поверсі готелю «Асторія», недалеко від Національного оперного театру. У вишуканому інтер'єрі панорамні вікна, шоколадні відтінки, високі стелі, м'які й стильні меблі. Меню складається з авторських страв європейської кухні, де основний акцент зроблений на м'ясних стравах. Гостям пропонують страви з мармурової американської телятини, свинини, кролика, птиці, ягняти. Особливість ресторану – спеціальний стіл шефа, де для гостей шеф-кухар ство...
Ресторан м'ясних делікатесів «Mon Chef» працює на другому поверсі готелю «Асторія», недалеко від Національного оперного театру. У вишуканому інтер'єрі панорамні вікна, шоколадні відтінки, високі стелі, м'які й стильні меблі. Меню складається з авторських страв європейської кухні, де основний акцент зроблений на м'ясних стравах. Гостям пропонують страви з мармурової американської телятини, свинини, кролика, птиці, ягняти. Особливість ресторану – спеціальний стіл шефа, де для гостей шеф-кухар створює кулінарні шедеври з урахуванням індивідуальних смаків. Винна карта представлена колекційними сортами вин Італії, Франції, Іспанії, Чилі.