Винний ресторан « Винарня Ковача» розмістився в Галицькому районі Львова.
Тут гостям представлені авторські натуральні вина від приватних виноробів.
Винна карта закладу включає двадцять чотири сорти молодого вина від закарпатських виноробів, серед яких виділяють: червоне десертне вино «Кагор», біле напівсухе «Трамінер», сухе червоне вино «Ка-Мер», сортове біле напівсухе «Цитрон».
Основу меню закладу складають популярні українські страви, а також м'ясні страви, приготовані на відкритому вогні....
Винний ресторан « Винарня Ковача» розмістився в Галицькому районі Львова.
Тут гостям представлені авторські натуральні вина від приватних виноробів.
Винна карта закладу включає двадцять чотири сорти молодого вина від закарпатських виноробів, серед яких виділяють: червоне десертне вино «Кагор», біле напівсухе «Трамінер», сухе червоне вино «Ка-Мер», сортове біле напівсухе «Цитрон».
Основу меню закладу складають популярні українські страви, а також м'ясні страви, приготовані на відкритому вогні.
Гості можуть замовити різні салати, перші й основні страви, страви, приготовані на мангалі, закуски, десерти та солодощі.
У ранковий час відвідувачам готують комплексні сніданки.
До фірмових страв меню відносять:
- теплий салат з телятини «Верховина»,
- бограч,
- телятину на кістці з картопляним пюре і кисло-солодким соусом «Чилогаш»,
- курячий шашлик,
- свинячі ребра,
- оленину мариновану в вині з соусом з журавлини «Серінча фоштера»,
- качину грудку з грушею у вині «Пекельт кочомел»,
- качину грудку на мангалі з карамелізованими яблуками «Качка магре»,
- жаб'ячі лапки в клярі з медово-гірчичним соусом.