На вулиці Коперника у Львові розмістилося кафе-пекарня мережі «Живий хліб».
Особливістю закладу вважається наявність власної пекарні, де виробляють авторський хліб і французьку здобу з натуральних інгредієнтів, італійського борошна й французького масла.
Гості можуть замовити різні види хліба і багетів: «Бабусин», «Вифлеємський», французький багет, буряковий, гарбузовий, бородинський, литовський, гречаний, картопляний, морквяний, цибулевий, зерновий, солодовий, грибний, житній, яблучний з сидром, апельсиновий, овочевий, рисовий, безглютеновий.
Також у кафе-пекарні подають комплексні сніданки, м'ясні страви, десерти.
Для ласунів представлена вітрина з солодкою випічкою, де можна знайти макаруни, печиво, тістечка, булочки, класичні, мигдальні, фісташкові круасани й круасани з начинкою з манго і маракуї, малини й маскарпоне, з заварним кремом, кіш з овочами, з куркою й шпинатом, шоколадні слойки, пахлаву, сирники, чіабату, пальм’є й куби.
Каву й кавові мікси для гостей у закладі готують на еспресо-машині фірми «Slayer».