У самому центрі Одеси гостей зустрічає сімейний ресторан «Франзоль».
Оригінальний інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі унікальний одеський дизайн і місцевий колорит.
Ресторан міститься у відтвореному за старовинними кресленнями приміщенні павільйону «Штучних мінеральних вод», який був заснований у 1826 році за імператорським указом. Вхід до закладу знаходиться з боку Міського саду, далі до послуг гостей внутрішній дворик, тераса, другий поверх із затишними обідніми зонами, а також таємна кімната, стилізована під кабінет відомого сатирика Михайла Жванецького з газетним вирізками, старими світлинами й невеликими картинами.
Головною особливістю закладу вважається одеська багатогранна кухня, яку готують за домашніми й авторськими рецептами шеф-кухаря. Відвідувачі можуть покуштувати холодних і гарячих закусок, салатів, перших страв, страв з риби, м'яса й птиці, а також гарнірів і десертів.
Акцент зроблено на стравах, які готують у хоспері:
- курча, смажений з кукурудзою,
- ребра BBQ,
- куряча грудка в беконі з м'яким сиром і печеним перцем,
- стейк з індички з овочами-гриль,
- стейк зі свинячої шиї,
- а також стейки «Рибай» і « Шатобріан».
Також серед фірмових страв меню відзначають:
- форшмак з малосольного оселедця,
- тюлечку з відвареною картоплею,
- ікру з баклажанів по-одеськи,
- цимес з мацою,
- «Олів'є» з копченою качиною грудкою,
- салат «Одеський»,
- голубці з виноградного листя,
- бички смажені по-одеськи,
- биточки з тюлечкі.