У самому серці Одеси, на вулиці Катерининській, розмістився ресторан «Gastrobar».
Головною «фішкою» закладу є відкрита кухня з керамічними грилями Big Green Egg, які поєднують у собі функціональні особливості мангала, гриля, коптильні й тандира. Big Green Egg являє собою велику керамічну піч, яка працює на деревному вугіллі, що дозволяє зберегти всі смакові якості й корисні властивості будь-якої страви.
Меню ресторану «Gastrobar» пропонує широкий асортимент популярних страв американської, європейської та середньо-східної кухні. Гості можуть замовити різноманітні салати, супи, східні закуски, гарніри, бургери, страви з м'яса, птиці та морепродуктів, а також авторські десерти. Відвідувачі можуть спостерігати за тим, як кухарі готують замовлення.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- філе телятини просмажування medium,
- італійський бургер з мармурової телятини,
- свиняча вирізка в каві,
- качине магре з міксом салатів, філе апельсина і фірмовим журавлинним соусом,
- свинячі ребра в соусі Jack Daniels,
- курячі ковбаски від шефа,
- м'ясний пиріг «Pulled Pork»,
- куряче філе по-східному на фірмовій піті з гранатом і кунжутною олією,
- восьминіг на грилі з Caponata і картоплею-гриль,
- запечені мідії у вершковому соусі з сиром пармезан.
З-поміж фірмових десертів ресторану «Gastrobar» відзначають:
- вишнево-сирний тарт,
- теплий шоколадний пиріг з вишнею,
- вершково-карамельний пиріг на хрусткій основі «CrackPie».
У ресторані також випікають фірмовий хліб.
Карту напоїв складають лимонади, фірмові трав'яні чаї, домашній морс. В алкогольній карті представлений асортимент німецького та бельгійського розливного пива, крафтове пиво «Бочка», міцний алкоголь, класичні коктейлі, а також французькі, чилійські, італійські, португальські, німецькі вина.
Стильний і затишний інтер'єр закладу виконаний у теплих пісочних відтінках і оформлений у стилі старовинної європейської вітальні: цегляне мурування стін, панорамні вікна, коричневі шкіряні дивани й крісла, невеликі столики та оригінальні люстри.