У центрі Одеси, на вулиці Садовій, розмістився концептуальний ресторан-бутик мережі закладів «Le Komora». Тут кухня зосереджена на концепті монопродукта. Гості можуть замовити швейцарські сири, вино й унікальні делікатеси.
Формат закладу являє собою дегустаційний зал, інтер'єр якого оформлений у стилі затишного заміського будиночка – шале в Швейцарії. У залі переважають пастельна палітра, велика кількість натурального дерева світлих порід і жива зелень, а декоративне оздоблення доповнюють сноуборди й лижі, які розвішані на стінах.
На вітрині гастро-лавки представлені різноманітні сорти альпійських сирів, привезених зі Швейцарії, які гості можуть придбати на винос або ж замовити дегустаційний сет.
З-поміж сирів є фірмові сорти:
- Аppenzeller різної витримки,
- Raclette Suisse,
- Gruyére, Emmentaler,,
- Tête-de-Moine.
У меню акцент зроблено на традиційних стравах швейцарської кухні.
Коронні пригощання:
- швейцарське фондю «Moitié-moitié»,
- салат «Appenzeller Marine»,
- раклет «A la Bougie» з підсмаженим сиром раклет, грибами, оливками й беконом,
- сирне плато «Créme Ensemble».
Фондю та раклет готують перед очима відвідувачів. Крім того, у ресторані «Le Komora» відвідувачі можуть продегустувати добірні сорти вин Швейцарії й Франції, що поставляються з регіону Alsace. Зробити правильний вибір допоможуть професійні сомельє і бармени.
Регулярно в «Le Komora» влаштовують фондю-вечірки та кулінарні майстер-класи. Також відвідувачі можуть придбати не тільки сири й вина, що поставляються зі Швейцарії, але й раклетниці та какелон для приготування фондю.