У самому серці Одеси, на вулиці Ланжеронівській, гостей зустрічає гастропаб «Mash Taproom».
У закладі представлено широкий асортимент крафтового пива. Відвідувачі можуть спостерігати дванадцять кранів з постійною ротацією, а також понад 10 різновидів пляшкового крафтового пива від різних виробників України й світу.
В основі меню гастропаба представлена авторська кухня з елементами скандинавського фьюжна. Гості можуть замовити комплексні сніданки, які готують на протязі всього дня – авокадо тост з яйцем пашот і соусом «Голландез», сирники з в'яленою журавлиною, чорничним та манговим соусом, веганський скрембл з овочами.
Також у меню «Mash Taproom» є закуски, пивні снеки, салати, супи, основні страви, десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- тар-тар з телятини з трюфельним соусом і маринованими огірками,
- курча з соусом з сиру тофу і маринованими огірками,
- сморреброд з лососем і соусом з авокадо і кінзи,
- салат з ростбіфом, солодкою цибулею і томатами,
- кров'янка з картопляним різото і печеним буряком,
- ростбіф з трюфельним пюре і мусом зі смаженої картоплі,
- пана-кота з лавровим листом, халвою і карамеллю з темного пива.