Ресторан «YUG» зустрічає своїх відвідувачів у мальовничому місці на березі Чорного моря в Одесі. Заклад розмістився в провулку Маяковий у Київському районі міста.
Дизайнерський інтер'єр поєднує в собі класику, елементи середземноморської траторії й вінтажний стиль – кавові, сірі й пісочні відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева. Плетені крісла і жива зелень, камін, дзеркала і панорамні вікна з виглядом на морські пейзажі. У розпорядженні гостей просторі зали з затишними обідніми зонами, а також літня тераса.
Основу меню ресторану складають популярні страви грецької, середземноморської, української, французької, балканської та італійської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Відвідувачі можуть замовити холодні й гарячі закуски, грецькі мезе і кілька варіантів хумусу, устриці, салати, піцу і пасти, супи, хачапурі, страви з м'яса і риби, гарніри та десерти. Комплексні сніданки в ресторані подають до другої години дня.
Серед фірмових страв «YUG» відзначають:
- чорноморську барабульку з соусом дзадзикі,
- восьминога в середземноморському стилі з каперсами та оливками,
- кебаб з телятини з вершковим соусом,
- свинячі ребра в глазурі з грильованими цукіні й томатною сальсою,
- юшку по-одеськи з окунем і сомом,
- папарделе з ягням в соусі «Деміглас»,
- салат з хамоном, грильованим персиком, малиною, сиром дорблю і мигдальною стружкою,
- мідії у вершковому соусі з білим вином, сиром дорблю, цибулею порей і пастою Том-Ям,
- тартар з лосося з брусничним соусом і малосольним огірком,
- тартар з тунцем, авокадо і соусом чімічурі від шефа,
- салат з восьминогом, гуакамоле і молодою картоплею,
- стейк «Рибай Америка» з розмарином,
- яблучну тарту з карамеллю і морозивом.