Залишилось всього декілька днів, щоб насолодитись літом. Не сумуємо, а проводимо останній вікенд серпня зі смаком. Tomato.ua дізнався, куди піти в Одесі у ці вихідні: YUG, У Ангелових, Sabaneev, The Roastery by Odessa.
Куди піти в Одесі 27 – 29 серпня
П’ятниця, 27 серпня
У п’ятницю о 20:00 ресторан YUG влаштовує закриту гастрономічну вечерю з головним шеф-кухарем L’Institut restaurant від Інституту Поля Босвьеля у Франції. Тільки цього вечора Сіріль проведе гастровечерю напередодні дня народження ресторану та познайомить з французькою кухнею. На гостей чекає спеціальне меню середземноморської кухні з французькими акцентами від ліонського шеф-кухаря під акомпанемент французьких вин. Вартість участі: 1950 грн.
Субота, 28 серпня
У суботу кафе У Ангелових о 18:00 влаштовує дегустацію лінійки вин від засновника бренду, власника виноградників в Грузії – Михайла Саакашвілі. Гості дізнаються про історію вина, його фішки та особливості. Будуть представлені три вина: помаранчеве Кісі, червоне сухе Сапераві, червоне сухе Мукузані. У меню – традиційні холодні закуски: лобіо, пхалі, баклажани по-грузинськи, грузинські сири, свіжі овочі та зелень, сациві. Вартість участі: 1500 грн.
Неділя, 29 серпня
У неділю о 12:00 ресторан Sabaneev влаштовує ягідний бранч в саду. Головні ролі зіграють кавун, диня, томати, ожина, малина, полуниця, агрус і свіжі ягоди, які будуть в усіх стравах, закусках, десертах і напоях. Також на гостей чекають жива музика, свіжі й смачні декорації. Вартість участі: 800 грн з безлімітним ігристим, 600 грн бранч з безлімітним ягідним лимонадом, 300 грн для дітей.
Увечері завітайте до The Roastery by Odessa. Тут о 19:00 влаштовують гастрономічну вечерю. Спеціальний гість вечора – Олександр Каратаєв, шеф-кухар з 8-річним досвідом роботи на великій кухні, бренд-шеф мережі ресторанів Япошка, Член Першої Української Асоціації шеф-кухарів України, Член Асоціації шеф-кухарів України, фіналіст кулінарного Кубка «Східний регіон 2018 у номінації «М’ясо» , а також шеф-викладач Кулінарної Академії «Al.Cuisine». Відкрита кухня Chinatown буде в розпорядженні Олександра на цілий вечір, а значить гості зможуть подивитися і спробувати, як творить майстер. Вартість участі: 950 грн.
Ви вже вирішили, куди піти в Одесі на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.
https://tomato.ua/blog/dostavka-strav-dodomu-de-zamoviti-jizhu-v-odesi/