Ресторан «Ірис» входить до складу оздоровчо-готельного комплексу з однойменною назвою.
Заклад працює в складі курорту «Дереновська Купель» недалеко від Ужгорода, у селі Нижнє Солотвино, в оточенні мальовничих Карпат. Вишуканий інтер'єр ресторану виконаний у стилі модерн - теплі відтінки коричневого, м'які крісла і меблі з натурального дерева, панорамні вікна й стельові балки.
Меню закладу пропонує асортимент сучасних закарпатських страв в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гості можуть замовити холодні й гарячі закуски, салати, супи, стейки, приготовані з яловичини, яка була вирощена на власних фермах, основні страви, гарніри, десерти.
До фірмових позицій меню ресторану «Ірис» відносяться:
- карпачо з телятини су-вид з соусом з хрону,
- маринованих карпатських білих грибів і сметани,
- салат з козячим сиром, грушею і руколою,
- банош з грибним соусом, закарпатською бринзою і свинячою грудинкою конфі,
- крем-суп з білих грибів на топленій сметані,
- філе осетра в овочевому консоме,
- качина грудка з булгуром і смородиновим соусом,
- філе індика з чорним пюре з пастернаку і соусом з білих закарпатських білих грибів.
Спеціально для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню. У барній карті представлені грапа, фірмові сільські настоянки - обліпихова, кизилова, калинова, а також міцний алкоголь, пиво, коктейлі, кава і кавомікси, різні сорти чаю.
Окремо в ресторані розроблена винна карта, в якій можна спостерігати великий вибір вина з Франції, Італії, Іспанії, Німеччини, Ізраїлю, Нової Зеландії.