На площі Шандора Петефі в самому центрі Ужгорода стоїть чотиризірковий готель «Old Continent».
На території закладу гостей зустрічає ресторан з однойменною назвою.
До послуг гостей центральний зал «Європейський», місткістю 50 осіб, бенкетний зал «Версальський», який розрахований на 40 запрошених, віп-зал «Лондон», де можуть розміститися невеликі компанії гостей у складі 12 осіб, зал «Онікс» для 16 відвідувачів, а також лобі-бар і літня тераса «Три грації», місткістю 90 персон, яка розмістилася у внутрішньому дворі готелю.
Вишуканий інтер'єр ресторану дизайнери виконали в стилі сучасної європейської класики з елементами декору в стилі арт-деко.
Основу меню складають авторські європейські страви.
Щоранку гостям подають комплексні сніданки - сендвічі, яйце пашот з салатом, млинці, омлети, сирники. Також у закладі можна замовити закуски, салати, супи, страви зі свіжим чорним трюфелем, основні страви.
Фірмовими позиціями вважаються:
- фуа-гра під ожиновим соусом,
- тар-тар з лосося з червоною ікрою,
- салат «Old Continent» з сиром на основі козячого молока,
- фуа-гра та маринованими грибами,
- крем-суп зі шпинату з пряним омлетом і курячими грудками,
- запечене філе сібаса з чорним трюфелем і трюфельним кремом,
- тальятеле зі смаженим тунцем і трюфельним кремом,
- стейк лосося на грилі з вершковим різото, мідіями й лимонним соусом,
- медальйони з телятини з фуа-гра і печерицями під соусом «Деміглас»,
- теплий салат «Аристократ» з лососем, морським гребінцем, тигровими креветками, мікс салатом, виноградом і грейпфрутом.
Спеціально для маленьких відвідувачів розроблено окреме дитяче меню.
У десертній карті відзначають:
- тарт з карамелізованими яблуками на шоколадному бісквіті,
- парфе «Карамельно-грушевий екстаз» на бісквіті з фундуком та грушею в прянощах,
- карпачо з ананаса з ананасовим сорбе.
У закладі часто проходять фуршети, весільні, сімейні та корпоративні свята, симпозіуми, конференції, презентації, модні покази, аукціони.