«Синевірський Перевал» - це готельно-ресторанний комплекс, який розкинувся в селі Синевир, на вході в Національний Природний Парк з однойменною назвою.
У розпорядженні гостей готельні номери, ресторан, туристичне бюро з екскурсіями, а також тераса з альтанками, з яких відкривається мальовничий вигляд на гірські схили й пейзажі.
У меню ресторану представлено широкий асортимент традиційних закарпатських та європейських страв в авторській інтерпретації шеф-кухаря. У ресторані «Синевирський Перевал» готують виключно з натуральних свіжих продуктів локального походження.
Акцент зроблено на стравах з риби й дичини. Гості можуть замовити стартери, салати, гарячі закуски, перші й основні страви, вареники, десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- оленину з буряком та іван-чаєм,
- свинину з картоплею і домашнім йогуртом,
- короп з галушками з осетра і карпатськими травами,
- баранину з картоплею і цибулею,
- вареники з бичачими хвостами й соусом з липи,
- боб-гуляш,
- шафранову юшку з галушками з осетра,
- банош з персиками й цибулею,
- млинці з курячою печінкою, обліпихою і ромашкою,
- салат з філе качки, роменом, гречкою, шафрановим айолі й сушеною бринзою,
- тар-тар з осетра з полуницею і трюфелем.
Спеціально для маленьких гостей ресторанно-готельного комплексу розроблено окреме дитяче меню.
У барній карті ресторану гості знайдуть фірмовий карпатський чай, лимонад і фреші, крафтове і пляшкове пиво, міцний алкоголь і класичні коктейлі, фірмові домашні настоянки, віскі, карпатський коньяк, асортимент вина, яке можна замовляти у бокалах.