Заклад зачинено…
Заклад, який ви шукали на жаль закрито. Але у нас ще багато цікавого.

Бар 1000+1 ніч

1000+1 ніч
2
Вінниця, вул. Соборна 38
2
Все фотографии
Бар 1000+1 ніч
Вінниця, вул. Соборна 38
Вінниця, вул. Соборна 38
+38 043 267 3771
Середній чек: 
$$$$
1000+1 ніч
1000+1 ніч
1000+1 ніч
Опис
У самому центрі Вінниці, на вулиці Соборній, розмістився один з кальян-барів «1000 + 1 ніч». До послуг гостей основний зал, який вміщує до 25 відвідувачів, а також затишний віп-зал, місткістю 10 осіб. Колоритний інтер'єр виконаний у традиційному східному стилі - теплі пісочні й золотисті відтінки, масивні меблі зі справжнього дуба, м'які оксамитові дивани, стіни, обтягнуті розписним льоном, яскрава мозаїка, приглушене світло кованих ламп. Особливістю бару вважається велика тютюнова карта, де г...

У самому центрі Вінниці, на вулиці Соборній, розмістився один з кальян-барів «1000 + 1 ніч».

До послуг гостей основний зал, який вміщує до 25 відвідувачів, а також затишний віп-зал, місткістю 10 осіб. Колоритний інтер'єр виконаний у традиційному східному стилі - теплі пісочні й золотисті відтінки, масивні меблі зі справжнього дуба, м'які оксамитові дивани, стіни, обтягнуті розписним льоном, яскрава мозаїка, приглушене світло кованих ламп.

Особливістю бару вважається велика тютюнова карта, де гості можуть знайти понад 20 різновидів тютюну торгових марок Факір, Ваха, Афзал, Нірвана, Нахла.

Професійні кальянщики готують димні кальяни за старовинними, фірмовими й східними рецептами на натуральному вугіллі, а також у глиняних чашах з шампанським, вином, коньяком, соком, молоком, водою, а також кальяни на основі фруктів - ананас, гранат, апельсин, грейпфрут, яблуко.

У меню закладу акцент зроблено на закусках і східних солодощах. Гості можуть замовити халву, рахат-лукум, печиво, карамель, мікс горіхів.

Серед напоїв відзначають: натуральну каву і чай-аття з медом і молоком.

У кальян-барі лунає фонова арабська і турецька музика. Часто тут проходять кальянні вечірки.

Також у закладі надають послуги кальянного кейтерингу.

Меню
Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!