Переглядів: 1220 Час на прочитання: 4 хв
Львов

Усі львів’яни шанують українські традиції, тому Старий Новий рік точно будуть зустрічати. Tomato.ua підготував заклади, де можна провести сімейну вечерю 13 січня або ж сніданок 14 січня. Де відсвяткувати Старий Новий рік у Львові? У цій підбірці Kavalier Boutique Hotel, Гопак, 12 Steps Bar, Safe Restaurant, Шкоцька.

ТОП-5 ресторанів, де можна відсвяткувати Старий Новий рік

Kavalier Boutique Hotel

Святковий Chet’s table з нагоди Старого Нового року організовує Kavalier Boutique Hotel. Для тих, хто не встиг побувати тут минулого разу – це чудовий варіант. Шеф-кухарі роблять для гостей вишукану вечерю. Будуть пекти качку, устриці з горгонзолою, приготують салат з тунцем та спечуть ароматні пряники. З напоїв подадуть Коблер Кавальєр, глінтвейн трамінер, імбирний грог.

Починають святкувати у цьому ресторані о 20 годині. Вартість вечері 1450 гривень. Якщо ви приїхали з іншого міста, у закладі є добрі готельні номери зі смачними сніданками у вигляді шведського столу. А вранці ви зможете прогулятись парком, який знаходиться біля закладу.

Гопак

Сучасний ресторан української кухні Гопак теж приготував для львів’ян програму на Старий Новий рік. Вас буде розважати команда Ліги Сміху «Отдихаєм вмєстє» з Хмельницького. У залі Viden’ виступить гурт New Wave, а в залі Terrassa на гостей чекають світові хіти від Ірени Карської. Крім веселощів, у ресторані подають смачні страви різних національних кухонь.

Що скуштувати з меню? Шеф рекомендує вінігрет галицький, який подається з хрусткою цибулею (90 грн). Якщо ви любите м’ясо, тоді для вас приготують стейк по-узбецьки, маринований у свіжому розмарині, тим’яні та солодкій паприці. Його запікають на вугіллі, а подають з гострим духмяним соусом (140 грн).

12 Steps Bar

Де ще відсвяткувати Старий Новий рік у Львові? Концептуальний заклад 12 steps bar творить нову барну історію, тому їхні коктейлі як ніколи будуть доречні у цей день. Усім Василям на честь свята заклад дарує welcome drink. Жодна подія не обходиться також без їхньої паназіатської та локальної української кухні. Будьте впевнені, що атмосфера драйву, свободи і якісної музики дозволить провести Старий Новий рік на найвищому рівні у компанії кавер виконавиці Наталії Матейко.

Кілька разів на тиждень у закладі грають діджеї, або виступають кавер виконавці. Професіональні бармени завжди підберуть для кожного напій, який підходить під настрій гостя. Або коктейль за смаком – солодкий, трохи гострий чи з гіркотою. Що замовити найперше? Tomato.ua радить скуштувати напій Negroni (160 грн) з джином і вермутом. До випивки замовте кесадилью з двома сирами (130 грн). Ще одна добра закуска – сендвіч з пастрамі (120 грн). Це м’ясний делікатес з яловичини, який дуже популярний у єврейській кухні.  Або начос з діпами з різними соусами (150 грн).

Safe Restaurant

Для романтичної вечері у цей день підійде стильний Safe Restaurant. Тут є авторське меню від Дмитра Пирогова, кондитерська майстерня, винна карта, в якій 270 позицій, шоу-програма The Singing Waiters. На фоні усього цього грають джазові компазиції 20 століття.

Дещо з меню: на закуску оберіть між устрицями у винному соусі (290 грн) і карпаччо з восьминога з картопляним мусом (330 грн). З основних страв скуштуйте чилійський сібас з овочами турне (760 грн) і каре молодого теляти з цукіні (380 грн).

Шкоцька

Якщо ви налаштовані смачно поїсти на Старий Новий рік, тоді заходьте у Шкоцьку. Ресторан європейської кухні з унікальною для Львова гастрономічною концепцією – свіжим м’ясом та морепродуктами, приготованими на розпеченому лава-камені. Шотландське кафе Шкоцька має величезну історію довжиною в кілька століть. Фірмова страва закладу – гусяче філе (336 грн). Гусак є символом ресторану.

Що ще варто спробувати? Фланк стейк, приготований на лава-камені (220 грн), тартар з яловичини Холодний камінь (156 грн), кролик по-прованськи з овочевим фетучіні (270 грн). Саме тут ви зможете спробувати дуже смачне запечене м’ясо у будь-якій подачі.

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

https://tomato.ua/blog/where-to-eat-vegetarian-and-vegan-dishes-in-lviv/

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.