Переглядів: 5528 Час на прочитання: 3 хв
Львов

Легкі страви у красивих глибоких посудинах з’явились у Львові кілька років тому. Боули — новий тренд гастрономічного бізнесу. Або ж справжній must eat для тих, хто обожнює здорову їжу. Tomato.ua знає, де скуштувати боули у Львові. У цій підібрці Eat My Bowl, SDV Coffee Shop, Prosecco Bar Чотири Чебуреки, Хліб з маслом.

ТОП-4 заклади, де скуштувати боули у Львові

Eat My Bowl

Cучасний монопродуктовий заклад Eat My Bowl спеціалізується на боулах. Він один із перших з’явився у Львові. Тому боул-меню тут знають усі. В основному страви готують з рису, кус-кусу або булгуру. Спробуйте боул з кус-кусом, лососем, авокадо, помідором, норі, крем-сиром та соусом теріякі (135 грн).

Любите відвідувати заклади вранці? Для вас тут є сніданкові корисні боули. Спробуйте боул, куди входить грінка з житнього хліба, крем-сир, авокадо, листя салату, насіння соняшника та льону, огірок (95 грн). До цих страв буде смакувати свіже смузі з грушею, бананом і м’ятою (70 грн).

SDV Coffee Shop

Кав’ярня SDV Coffee Shop знаходиться у центрі Львова. Тому тут відчувається невимушена львівська атмосфера. Великим компліментом для відвідувачів є кава класу спешелті. Звичайно, тут теж можна посмакувати свіжими боулами. Хто що любить: смузі боул авокадо з гранолою, молоком, горішками і допінгом з фруктів (95 грн). Або ж смузі боул шоколад з какао, фініками, молоком, гранолою і допінгом з фруктів (92 грн).

Крім боулів тут є корисні тости з лососем (97 грн), з куркою (89 грн) і архісовою пастою (82 грн). З напоїв замовте грецьку каву в зернах The UnderDog (фільтр кава, 40 грн).

Prosecco Bar Чотири Чебуреки

Prosecco Bar Чотири Чебуреки найвідоміша чебуречна у Львові. Чебуреки тут готують з різними начинками, серед яких курка, баранина, сири і навіть вишні. Проте, як не дивно, але у закладі можна потішити себе і яскравими боулами.

боули у львові

Tomato.ua рекомендує спробувати боул з тунцем, міксом салатів, фрізе, пармезаном, синьою цибулею, чері і оливковою олією (110 грн). Ще один гарний варіант для обіду це азійський боул (95 грн). Його готують з куркою, кінзою, соусом теріякі, арахісовим соусом та міксом салатів.

боули у львові

Хліб з маслом

Де ще скуштувати боули у Львові? Coffe shop Хліб з маслом може здивувати не лише смачними сніданками, до яких звикли натовпи туристів. У меню представлені бранчі, йогурти, сендвічі, які подають із запеченою картоплею, чотири види боулів, пироги та десерти.

боули у львові

Який боул замовити? Візьміть з фалафелем, броколі, солоним огірком, хумусом і капустою (85 грн). Такий обід буде незвичним та корисним (85 грн). Якщо ви любите лише овочеві боули, без тунця і курки, тоді це місце точно для вас. Буряк, броколі, листя салату, хумус — ідеальний овочевий боул, заправлений соусом на основі білого йогурту (85 грн).

І ще…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

https://tomato.ua/blog/the-best-pubs-in-lviv/

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.