Зими залишилося трохи більше тижня. І це не може не радувати. Тому Tomato.ua склав список закладів, куди піти у Києві в ці вихідні проводжати найхолоднішу пору року. Більш детально розповімо про Марлін, Мальбек, Царське Село, Tres Francais, Сито-п’яно Italiano.
Куди піти у Києві 19 – 21 лютого
П’ятниця, 19 лютого
Почніть вихідні у п’ятницю у ресторані Марлін. Спробуйте м’ясисті та ніжні устриці Ламберт, котрі вирощують на західному узбережжі Франції. Замовте за акційною ціною півдюжини устриць Ламберт и 2 келихи просекко. Вартість: 475 грн.
А о 19:00 завітайте у ресторан Мальбек, де влаштовують винну дегустацію під кодовою назвою «Битва Великих Регіонів». На гостей чекають вина 6 регіонів з трьох країн – Франція, Італія та Іспанія: Chablis J.Moreau&Fils 2018, Daniel Crochet Sancerre Blanc Chene Marchand 2017, Poggiocaro Brunello di Montalcino DOCG 2009, Sordo Giovanni Barolo DOCG 2012, Roda I Reserva Rioja DOC 2014, Aalto Ribera del Duero DO 2017. Вартість дегустації: 1200 грн.
Субота, 20 лютого
Проведіть суботу в сімейному колі в ресторані Царське Село. Весь день тут будуть проходити майстер-класи: кулінарний з приготування макових вертут і творчий з розпису гребінців. Скуштуйте в ресторані суп Капустняк (189 грн) і ніжне філе сібаса, запечене з овочами (350 грн). Або свинячі реберця-гриль під томатно-медовим соусом (320 грн).
Неділя, 21 лютого
Ресторан Tres Francais у неділю об 11:30 влаштовує заняття в кулінарній школі для дітей. Юні гастро-експерти та кулінари будуть вчитись готувати крепи з карамелізованими яблуками та клафуті з вишнею. Орієнтовна тривалість майстер-класу 2 години. Вартість участі: 375 грн.
Ще один варіант для малечі – дитячий майстер-клас у ресторані Сито-п’яно Italiano. Шеф-кухар Володимир Ляшко приготує разом з дітьми ніжний мільфей з фруктами. Вартість участі: 250 грн. Запис на майстер-клас обов’язковий.
Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.