Переглядів: 1204 Час на прочитання: 2 хв
Новости

5-6 червня 2021 року у галереї LAVRA в Києві пройде 15 фестиваль Kyiv Food and Wine Festival. Це перший фестиваль вина в Україні, що популяризує найкращі українські вина, винну і гастрономічну культури. Традиційно ця подія є справжнім святом доброго вина і крафтової гастрономії, а також — приємних зустрічей і теплого спілкування.

Що підготували організатори для гостей фестивалю?

✔ Винний маркет, що збирає великих і малих виноробів з усіх куточків України, а також з інших країн. Цього разу у фестивалі бере участь близько 30 виноробень. Це чудова можливість продегустувати унікальні вина, котрі ви не знайдете у супермаркетах, ресторанах і винних барах, а також — особисто поспілкуватись з виноробами — з відомими і з тими, про яких варто дізнатись. Зустрічайте хедлайнерів і нові імена.

✔ Великий маркет сирів, м’яса, соусів та інших смаколиків від крафтових українських виробників: це дуже смачно і чудово пасує до вина.

✔ Безкоштовні лекції і дегустації у Школі вина: організатори запрошують відомих сомельє, винних експертів, амбасадорів винних брендів та інших харизматичних людей зі світу вина.

✔ Азартний «Устричний баттл», конкурси і розваги, ігри, розіграші призів від партнерів фестивалю, happy wine hour і яскраві винні прем’єри, чудові фотозони, багато джазу від JAZZ Radio.

✔ Фудкорт і комфортний чілаут: гостям фестивалю буде де смачно поїсти і де перепочити.

Організатори фестивалю піклуються про безпеку гостей і їхніх близьких: учасники й відвідувачі фестивалю дотримуватимуться всіх офіційних рекомендацій МОЗ. Організатори ретельно за цим слідкуватимуть.

Квитки краще купувати онлайн, але також їх можна буде придбати у касах на вході до фестивалю. З кожним квитком гість отримує келих у подарунок і можливість безкоштовно дегустувати доступні вина на винному маркеті.

Квиток дійсний лише на один день (5 або 6 червня).

Вартість квитків:

Early Birds: 100 грн. — перші 300 квитків;

Standard: 150 грн. — до 4 червня.

На вході на фестиваль: 200 грн. (5 або 6 червня).

Зустрічаємо справжнє свято чудового вина, смачної їжі, приємного спілкування, подарунків й гарної музики.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все