Попереду чотири вихідні, а це майже маленька відпустка. Куди піти у Києві у цей тривалий вікенд? Tomato.ua дізнався, в яких кафе і ресторанах міста подають найсмачніші страви та є цікава розважальна програма. Розповімо про Balu, Аляска, Буффаліно, Царське Село, Under Wonder, Остання Барикада.
Куди піти у Києві 20 – 24 серпня
П’ятниця, 20 серпня
У п’ятницю ресторан Balu о 20:00 влаштовує авентично-етнічну музичну вечірку. Український музикант Олекса Кабанов вразить гостей традиційною індійською музикою у сучасному виконанні – на електро-сітарі. Сітар – традиційний індійський музичний інструмент, відомий ще з XIII століття. На вечерю візьміть Панір салат з помідорами чері, сиром панір, мікс салатом і манго соусом (96 грн). Та Чікен Сагвала (178 грн). Це шматочки курячого філе у шпинатному соусі. Вхід вільний.
Субота, 21 серпня
У суботу о 14:00 ресторан Аляска влаштовує ювелірний бранч, наповнений знаннями, вишуканими стравами та розкішною атмосферою. У програмі: жива музика, доповідь спікера, розіграш ювелірних подарунків, презентаційні стенди партнерів та професійний фотограф і фотозона. Серед гостей розіграють головний подарунок – кольє Roberto Bravo White Dreams з дорогоцінною емаллю та діамантом. Вартість: уточнюйте у менеджера.
Буффаліно запрошує юних кухарів на заняття у Школі маленьких шефів. Цього разу дітки приготують солодку піцу з шоколадно-горіховою пастою Нутелла. Початок заходу о 15:00. Вартість участі: 150 грн. Попередній запис обов’язковий.
Неділя, 22 серпня
Проведіть вихідні у сімейному колі у ресторані національної кухні Царське Село. У неділю тут проведуть різні майстер-класи: творчий зі створення прикрас зі стрічками та кулінарний з приготування вареників. У меню обирайте салат з ростбіфом та малиновим соусом (310 грн) та дерун з Яремче (158 грн), який готують з начинкою з курки, грибів і сиру. А також скуштуйте фірмові ребра BBQ у томатно-медовому соусі (81 грн/100 г).
Понеділок, 23 серпня
У понеділок завітайте до ресторану Under Wonder смакувати яскраві страви з персикового меню. Для початку радимо скуштувати тартар із тунця з персиком та мусом із сиру дор блю (280 грн). Потім візьміть телятину з лемонграсом та печеним персиком в устричному соусі (396 грн) або восьминога із запеченими персиками в червоному вині з розмарином, фенхелем та картопляним гратеном (680 грн). На десерт обирайте парфе з персиками, запеченим розмарином та сорбетом з авокадо (140 грн).
Вівторок, 24 серпня
У День незалежності України завітайте до Останньої Барикади, що на Майдані Незалежності. Тут о 20:00 на сцені виступить гурт Паничі з українською класикою в джазовій обробці. У меню обирайте сезонні страви. Наприклад, салат з херсонським кавуном, ревенем та чорноморськими креветками (119 грн), запечену грушу з беконом та козячим сиром (119 грн). Та смаженого коропа на грильованому кавуні (119 грн).
Ви вже вирішили, куди піти в Києві на цих вихідних?
І ще..
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.