«Alaska» - ресторан преміум рівня, який розмістився на вулиці Січових Стрільців.
Меню ресторану – це поєднання середземноморської кухні з італійськими мотивами. Головна зірка меню – королівський краб.
Бренд-шеф закладу – італієць Джакомо Ломбарді, шеф-кухар – Ілля Пампуха.
Шеф-барменом Артемом Александровим розроблена концептуальна коктейльна карта закладу.
Інтер'єр закладу оформлений в аристократичному стриманому стилі: шкіряні крісла, оригінальні лампи, які нагадують кулі, панорамні вікна й оливкові дерева, картини сучасних художників на стінах..
На першому поверсі знаходиться основний зал ресторану з великою сценою, уздовж якої розташовані екрани, відкрита літня тераса і окрема кімната для паління.
На другому – затишні столики з панорамою на перший поверх, VIP-кімната і караоке зал.