Переглядів: 41 Час на прочитання: < 1
Новости

Під час складної ситуації з електропостачанням у Києві через атаки ворога та на тлі різкого похолодання Box Catering розпочав ініціативу з підтримки ремонтних бригад ОСР ДТЕК Мережі, які працюють над відновленням електропостачання в місті.

Вже чотири дні поспіль компанія готує та передає гарячі обіди для енергетиків, які працюють у посиленому режимі. У середньому це близько 80 порцій щодня.

Доставка здійснюється до офісу ДТЕК Київські електромережі у Києві, після чого обіди передаються працівникам компанії для подальшого розвезення безпосередньо на об’єкти, де тривають аварійно-відновлювальні роботи.

«Ми розуміємо, в яких умовах сьогодні працюють енергетики, і для нас було важливо підтримати їх тут і зараз. Ми бачимо, що попит на гарячу їжу є і він більший за наші можливості, тому закликаємо інші компанії долучатися до ініціативи. Окрім того треба пам’ятати і про працівників комунальних служб, залучених до аварійно-відновлювальних робіт на тепломережах», — зазначає Ірина Кушнір, CEO Box Catering.

У компанії наголошують, що мета ініціативи — об’єднати бізнес-спільноту для системної підтримки працівників критичної інфраструктури в період пікових навантажень.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.