Переглядів: 2474 Час на прочитання: 6 хв
Львов

Паска – королева святкового столу. Присвятити цілий день приготуванню традиційної великодньої випічки може не кожна господиня. Заклади міста Лева вирішили полегшити підготовку до свята. Завдяки цьому у вас буде більше моментів із рідними, яких зараз, на жаль, не так і багато. У добірці на Tomato.ua – паска та смаколики на Великдень у Львові від Валентино, Інші, !FESTКримська ПерепічкаЖивий Хліб, Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи.

Заклади готують паски не лише на замовлення, але й для наших захисників. Долучайтеся до чудової благодійної ініціативи. Подякуйте військовим, які захищають нас кожну хвилину.

Валентино

Валентино – елегантний ресторан італійської кухні у Львові. Це заклад із панорамною терасою, живою музикою та приємною атмосферою.

Ресторан Валентино подбав, щоб світле свято пройшло в теплі й затишку. Заклад щороку готує на Великдень святкові кошики. На вас чекає безліч цікавих смаколиків.

Цього року Святковий кошик від Валентино містить: Пасочку, приготовану за старовинним домашнім рецептом (600 г), Ковбаску домашню печену (450 г), Яйця крашанки (6 штук), Бурячки з хроном (250 г), Домашній сир (300 г), Вершкове масло (150 г), Паштет печінковий (300 г), Полядвицю копчену (600 г), Хрін (3 шт.), Сіль, зелень і свічку.

Загальна вага Великодніх смаколиків – 2,8 кг. Вартість – 3500 грн з кошиком та 2700 грн без упакування.

Ви можете замовити кошик із доставкою по Львову за телефоном, в Instagram або в Facebook закладу. Замовлення приймають до 4 травня — детальну й актуальну інформацію уточнюйте.

Інші

Українське кафе Інші віднайшло трушний рецепт паски. Її готують на жовтках, що вийшла пухкою та яскравою, та з українськими спеціями для більш традиційних смаків. У команді думають, що приблизно такі паски пекли наші бабці ще століття тому. Раніше їх прикрашали тістом. А зараз готують у більш сучасному варіанті – з глазур’ю. Так солодкавіше, і текстури чудово подружилися. У тісто додали сушені журавлину та смородину, вимочені в бренді, та насіння кропу. Прикрасили білою глазур’ю та духмяним чебрецем і зернятами гарбуза. Паску загортають у шматок вощини, а до нього додають малий гніт – вдома можна буде зробити свічку.

В асортименті – Мала паска (550 грн/350 г), Велика паска (650 грн/500 г). Ви можете замовити ці паски собі додому або ж підвісити їх для наших військових (300 грн).

Паски можна забрати в кафе Інші на Соборній площі у Львові або ж замовити доставку Новою Поштою по Україні. Рекомендують замовляти вже, щоб потім не хвилюватися.

25 квітня у кафе Інші влаштовують майстерку до Вербної неділі. Будуть збирати букет до свячення та робити великодню свічку в кошик. Захід ідеально підходить для всієї сім’ї.

!FEST

Доставка !FEST, як завжди, підготувала для вас цікаві Великодні пропозиції.

Чудовий варіант для сім’ї або компанії друзів – Великодній набір із декорованим кошиком (1950 грн) або без кошика (1350 грн): велика паска, ковбаса, шинка, 6 крашанок, 3 намазанки, свічка. Набір малий без кошика (1250 грн) складається з маленької паски, 4 крашанок, 3 намазанок, шинки, ковбаси та свічки.

Також окремо можна придбати Велику (335 грн/600 г) або Малу паску (270 грн/400 г) з родзинками, апельсиновими цукатами, журавлиною, курагою, помадкою фондант білою і шоколадними яйцями. А також – Ковбасу копчену на дровах (245 грн), Набір намазанок (295 грн) та Шинку (315 грн). Чудова ідея подарунку – Творчі Великодні бокси для писанок (від 570 грн).

Замовити смаколики можна до 2 травня. А доставлятимуть їх безкоштовно 4 травня. На самовивіз дарують знижку 10%.

Неодмінно замовте паску для тих, хто нас захищає (100 грн) – кожна з них потрапить у руки чоловіків і жінок, які знаходяться у прифронтовому шпиталі на Донеччині.

Кримська Перепічка

Кримська Перепічка – куточок Криму у Львові. Це про запашну здобу й каву, про зустрічі друзів і відродження традиційних рецептів.

Пекарня вже розпочала підготовку до Великодня 2023. Команда активно випікає пасочки. Заклад приймає попередні замовлення на паски та Панетоне.

Яскрава позиція – Панетон із цукатами та мигдалевою помадкою (250 грн/500 г). поціновувачам класики варто замовити Паску домашню з родзинками (65 грн/200 г) або Паску середню з цукатами та родзинками (120 грн/300 г).

Якщо вам до вподоби паски вироби з начинками, рекомендуємо звернути увагу на Паску з шоколадом (75 грн/200 г). Зверху її прикрашають кульками з білого та чорного шоколаду. Всередині – шоколадні кріспи, які в печі підтанули та надали неймовірного шоколадного смаку.

Цього року печуть бездріжджовий Панетон із зефіром (350 грн/600 г). Таких пасок планують зробити 150 штук, тому поспішіть зробити замовлення.

Живий Хліб

Живий Хліб – пекарня, де на вас чекають 100% живі закваски, кава, хліб, випічка й десерти. Заклад уже приймає замовлення на великодні паски. До вашої уваги – паски, які випікають на пшеничній заквасці.

Любителям простоти неодмінно сподобається Паска класична з родзинками (250 грн/D 14 см) без декору. Більш оригінальні варіанти – Паска з декором «Зайчик» та родзинками (300 грн/D14 см) та Паска «Цитринова» з цукатами апельсину, родзинками та лимонним курдом (350 грн/D14 см).

Один із найбільш особливих виробів пекарні – панетоне на заквасці Levito madre, яку вирощують за стародавнім італійським рецептом. Його особливість – у тому, що процес приготування разом із виготовленням закваски займає цілих 8 днів. Саме довготривалий процес вистоювання надає панетоне особливу, ніжну, вологу й волокнисту структуру. Неодмінно скуштуйте Панетоне з цукатами манго, апельсину, вишні, родзинками та цедрою лимону (420 грн/500 г).

Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи

Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи – навчально-практичний центр кулінарії та кейтерингу в Міжрегіональному центрі професійно-технічної освіти. Заклад надає послуги кейтерингу та виїзного бару в межах Львова.

Компанія підготувала смаколики до свята. У закладі дуже цінують сімейні традиції, коли всі збираються разом у родинному колі. Команда вирішила створити святковий настрій і зробити Великдень атмосферним і душевним.

Вам не доведеться самостійно готувати паски – Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи про все подбав. До Світлого воскресіння Христа заклад пропонує ароматні й ніжні пасочки фірмової випічки.

Для вас підготували паски різних розмірів: від 100 г (30 грн), 200 г (55 грн), 320 г (75 грн), 500 г (100 грн).

Паски зверху поливають білою глазур’ю і прикрашають горіхами й безе. Упаковують вироби у крафтовий папір, у якому паска виглядає неймовірно. Завдяки цьому ви сміливо можете дарувати паски від Львівського професійного коледжу моделювання і ресторанної справи рідним і близьким – позитивні емоції гарантовані.

Замовили паску — зробіть донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.