Паска – королева святкового столу. Виділити цілий день на приготування традиційної великодньої випічки може не кожна господиня. Заклади міста Лева вирішили полегшити підготовку до свята. У добірці на Tomato.ua – паска та смаколики на Великдень у Львові від Валентино, SHOco., Кримська Перепічка, Живий Хліб, HoReCa School.
Заклади готують паски не лише на замовлення, але й для наших захисників. Долучайтеся до чудової благодійної ініціативи.
Валентино
Ресторан Валентино, як і кожного року, готує до Великодня паски та святкові кошики.
Головна героїня святкового меню – Класична паска з родзинками. Лише уявіть: ароматна класична паска, замішана за стародавнім рецептом львів’янки, яка зі швейцаром колись відкрила готель Швейцарський (у якому розташований ресторан Валентино). Паска містить багато жовтків і масла та родзинок. Ще одна її особливість – любов кондитерів, які її випікатимуть.
Паску готуватимуть у двох розмірах: 600 г – 220 грн, 350 г – 160 грн.
Великодній кошик від Валентино – це: Пасочка за старовинним домашнім рецептом, Домашній сир, Ковбаска домашня печена, Вершкове масло, Яйця-крашанки, Полядвиця копчена, Паштет печінковий, Хрін, Сіль, зелень і свічка. Вартість кошика – 2800 грн.
Це чудова пропозиція для родини або компанії друзів. Дізнатися деталі та замовити Великодні смаколики можна за телефоном або в Instagram.
SHOco.
Пекарня-кондитерська SHOco. приймає замовлення на Великодні пасочки, які готують на основі італійського борошна.
Поціновувачам класики варто замовити Пухку та ніжну класичну паску панетоне (від 245 грн) з додаванням цукатів, родзинок і ванілі.
Якщо ви полюбляєте більш сучасні паски з ніжною начинкою, вам неодмінно сподобається Паска з кракелюром ваніль-карамель (490 грн). Її особливість – кракелюр на основі мигдалевого борошна та мигдального горіху з заварним ванільним кремом і карамеллю.
Не менш цікавий варіант – Паска з лимонним курдом на основі лимонного та апельсинового фрешу (490 грн).
Окрім пасок, SHOco. пропонує тематичні десерти, які стануть чудовим подарунком для рідних і близьких. Це Сети з 6 або 8 макаронів писанок (360 і 480 грн) та Яйце Пасхальне (149 грн) – кокосово-мигдалевий бісквіт з хрустким шоколадом, манго та маракуєю.
Замовлення на паски приймають 5, 6, 7, 8 та 12, 13, 14, 15 квітня.
З кожної проданої пасочки 25 гривень передають на проєкт Superhumans Center для допомоги постраждалим від війни. Передзамовлення можна зробити на сайті.
Кримська Перепічка
Кримська Перепічка – куточок Криму у Львові. Це про запашну здобу й каву, про зустрічі друзів і відродження традиційних рецептів.
Пекарня вже розпочала підготовку до Великодня 2023. Команда активно випікає пасочки. Заклад приймає попередні замовлення на паски та Панетоне.
Яскрава позиція – Панетон із цукатами та мигдалевою помадкою (250 грн/500 г). поціновувачам класики варто замовити Паску домашню з родзинками (65 грн/200 г) або Паску середню з цукатами та родзинками (120 грн/300 г).
Якщо вам до вподоби паски вироби з начинками, рекомендуємо звернути увагу на Паску з шоколадом (75 грн/200 г). Зверху її прикрашають кульками з білого та чорного шоколаду. Всередині – шоколадні кріспи, які в печі підтанули та надали неймовірного шоколадного смаку.
Цього року печуть бездріжджовий Панетон із зефіром (350 грн/600 г). Таких пасок планують зробити 150 штук, тому поспішіть зробити замовлення.
Живий Хліб
Живий Хліб – пекарня, де на вас чекають 100% живі закваски, кава, хліб, випічка й десерти. Заклад уже приймає замовлення на великодні паски. До вашої уваги – паски, які випікають на пшеничній заквасці.
Любителям простоти неодмінно сподобається Паска класична з родзинками (250 грн/D 14 см) без декору. Більш оригінальні варіанти – Паска з декором «Зайчик» та родзинками (300 грн/D14 см) та Паска «Цитринова» з цукатами апельсину, родзинками та лимонним курдом (350 грн/D14 см).
Один із найбільш особливих виробів пекарні – панетоне на заквасці Levito madre, яку вирощують за стародавнім італійським рецептом. Його особливість – у тому, що процес приготування разом із виготовленням закваски займає цілих 8 днів. Саме довготривалий процес вистоювання надає панетоне особливу, ніжну, вологу й волокнисту структуру. Неодмінно скуштуйте Панетоне з цукатами манго, апельсину, вишні, родзинками та цедрою лимону (420 грн/500 г).
HoReCa School
HoReCa School – навчально-практичний центр кулінарії та кейтерингу в Міжрегіональному центрі професійно-технічної освіти. Заклад надає послуги кейтерингу та виїзного бару в межах Львова.
Компанія підготувала смаколики до свята. У закладі дуже цінують сімейні традиції, коли всі збираються разом у родинному колі. Команда вирішила створити святковий настрій і зробити Великдень атмосферним і душевним.
Вам не доведеться самостійно готувати паски – HoReCa School про все подбала. До Світлого воскресіння Христа заклад пропонує ароматні й ніжні пасочки фірмової випічки.
Для вас підготували паски різних розмірів: від 100 г (30 грн), 200 г (55 грн), 320 г (75 грн), 500 г (100 грн).
Паски зверху поливають білою глазур’ю і прикрашають горіхами й безе. Упаковують вироби у крафтовий папір, у якому паска виглядає неймовірно. Завдяки цьому ви сміливо можете дарувати паски від HoReCa School рідним і близьким – позитивні емоції гарантовані.
Замовили паску — зробіть донат на ЗСУ!
Головна фотографія: Валентино.
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!