Переглядів: 1424 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Львов

Паска – королева святкового столу. Виділити цілий день на приготування традиційної великодньої випічки може не кожна господиня. Заклади міста Лева вирішили полегшити підготовку до свята. У добірці на Tomato.ua – паска та смаколики на Великдень у Львові від Валентино, SHOco., Кримська Перепічка, Живий Хліб, HoReCa School.

Заклади готують паски не лише на замовлення, але й для наших захисників. Долучайтеся до чудової благодійної ініціативи.

Валентино

Ресторан Валентино, як і кожного року, готує до Великодня паски та святкові кошики.

Головна героїня святкового меню – Класична паска з родзинками. Лише уявіть: ароматна класична паска, замішана за стародавнім рецептом львів’янки, яка зі швейцаром колись відкрила готель Швейцарський (у якому розташований ресторан Валентино). Паска містить багато жовтків і масла та родзинок. Ще одна її особливість – любов кондитерів, які її випікатимуть.

Паску готуватимуть у двох розмірах: 600 г – 220 грн, 350 г – 160 грн.

Великодній кошик від Валентино – це: Пасочка за старовинним домашнім рецептом, Домашній сир, Ковбаска домашня печена, Вершкове масло, Яйця-крашанки, Полядвиця копчена, Паштет печінковий, Хрін, Сіль, зелень і свічка. Вартість кошика – 2800 грн.

Це чудова пропозиція для родини або компанії друзів. Дізнатися деталі та замовити Великодні смаколики можна за телефоном або в Instagram.

SHOco.

Пекарня-кондитерська SHOco. приймає замовлення на Великодні пасочки, які готують на основі італійського борошна.

Поціновувачам класики варто замовити Пухку та ніжну класичну паску панетоне (від 245 грн) з додаванням цукатів, родзинок і ванілі.

Якщо ви полюбляєте більш сучасні паски з ніжною начинкою, вам неодмінно сподобається Паска з кракелюром ваніль-карамель (490 грн). Її особливість – кракелюр на основі мигдалевого борошна та мигдального горіху з заварним ванільним кремом і карамеллю.

Не менш цікавий варіант – Паска з лимонним курдом на основі лимонного та апельсинового фрешу (490 грн).

Окрім пасок, SHOco. пропонує тематичні десерти, які стануть чудовим подарунком для рідних і близьких. Це Сети з 6 або 8 макаронів писанок (360 і 480 грн) та Яйце Пасхальне (149 грн) – кокосово-мигдалевий бісквіт з хрустким шоколадом, манго та маракуєю.

Замовлення на паски приймають 5, 6, 7, 8 та 12, 13, 14, 15 квітня.

З кожної проданої пасочки 25 гривень передають на проєкт Superhumans Center для допомоги постраждалим від війни. Передзамовлення можна зробити на сайті.

Кримська Перепічка

Кримська Перепічка – куточок Криму у Львові. Це про запашну здобу й каву, про зустрічі друзів і відродження традиційних рецептів.

Пекарня вже розпочала підготовку до Великодня 2023. Команда активно випікає пасочки. Заклад приймає попередні замовлення на паски та Панетоне.

Яскрава позиція – Панетон із цукатами та мигдалевою помадкою (250 грн/500 г). поціновувачам класики варто замовити Паску домашню з родзинками (65 грн/200 г) або Паску середню з цукатами та родзинками (120 грн/300 г).

Якщо вам до вподоби паски вироби з начинками, рекомендуємо звернути увагу на Паску з шоколадом (75 грн/200 г). Зверху її прикрашають кульками з білого та чорного шоколаду. Всередині – шоколадні кріспи, які в печі підтанули та надали неймовірного шоколадного смаку.

Цього року печуть бездріжджовий Панетон із зефіром (350 грн/600 г). Таких пасок планують зробити 150 штук, тому поспішіть зробити замовлення.

Живий Хліб

Живий Хліб – пекарня, де на вас чекають 100% живі закваски, кава, хліб, випічка й десерти. Заклад уже приймає замовлення на великодні паски. До вашої уваги – паски, які випікають на пшеничній заквасці.

Любителям простоти неодмінно сподобається Паска класична з родзинками (250 грн/D 14 см) без декору. Більш оригінальні варіанти – Паска з декором «Зайчик» та родзинками (300 грн/D14 см) та Паска «Цитринова» з цукатами апельсину, родзинками та лимонним курдом (350 грн/D14 см).

Один із найбільш особливих виробів пекарні – панетоне на заквасці Levito madre, яку вирощують за стародавнім італійським рецептом. Його особливість – у тому, що процес приготування разом із виготовленням закваски займає цілих 8 днів. Саме довготривалий процес вистоювання надає панетоне особливу, ніжну, вологу й волокнисту структуру. Неодмінно скуштуйте Панетоне з цукатами манго, апельсину, вишні, родзинками та цедрою лимону (420 грн/500 г).

HoReCa School

HoReCa School – навчально-практичний центр кулінарії та кейтерингу в Міжрегіональному центрі професійно-технічної освіти. Заклад надає послуги кейтерингу та виїзного бару в межах Львова.

Компанія підготувала смаколики до свята. У закладі дуже цінують сімейні традиції, коли всі збираються разом у родинному колі. Команда вирішила створити святковий настрій і зробити Великдень атмосферним і душевним.

Вам не доведеться самостійно готувати паски – HoReCa School про все подбала. До Світлого воскресіння Христа заклад пропонує ароматні й ніжні пасочки фірмової випічки.

Для вас підготували паски різних розмірів: від 100 г (30 грн), 200 г (55 грн), 320 г (75 грн), 500 г (100 грн).

Паски зверху поливають білою глазур’ю і прикрашають горіхами й безе. Упаковують вироби у крафтовий папір, у якому паска виглядає неймовірно. Завдяки цьому ви сміливо можете дарувати паски від HoReCa School рідним і близьким – позитивні емоції гарантовані.

Замовили паску — зробіть донат на ЗСУ!💙💛

Головна фотографія: Валентино.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Нові заклади Львова 2023

 

 

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показать все

Читать статьи о Куди піти у Львові

Показать Все Показать все

Читать статьи о Львов

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5

Показать Все Показать все

Читать статьи о Топ-5 Львов

Показать Все