Переглядів: 1353 Час на прочитання: 4 хв
Львов

1 червня абсолютно у всьому світі відзначається дуже особливе свято для кожної сім’ї — День захисту дітей. У Львові, як і завжди, вже заплановано багато конкурсів, змагань, акцій, подарунків і ще багато сюрпризів для ваших діток. Але де відсвяткувати День Дітей, щоб вони могли смачно поїсти? Tomato.ua підготував підбірку кафе з дитячим меню і кімнатою для ігор. Куди піти у Львові 1 червня?

Топ-5 закладів, куди піти у Львові на День захисту дітей

Львівська майстерня шоколаду

Усі діти — великі ласуни і любитeлі шокoладу, а мaйстерня в центрі Львoва — це спрaвжній рай для мaленьких гурманів. Тут стiльки видів шоколаду і десертів, що можна кoжен дeнь прoбувати щoсь нoве! Мaленький лaйфхак для дiтей: крiм деcертів з мeню в Майстерні шoкoладу, пригoщають безкoштовними шокoладними цукeрками. До речі, подія “Чоколядовий квадранс” теж відбувається у цьому закладі, кожного тижня в п’ятницю, суботу та неділю. Це унікальна можливість придбати шоколад за зниженою ціною. Але зверніть увагу, що акція триває тільки 15 хвилин з 14:00 до 14:15. Тому і квадранс — чверть години.

Що варто спробувати? Дитячі витрибеньки — цекурки з білого і молочного шоколаду в поєднанні з фруктовими начинками — 45 грн; шоколад з молоком  — 48 грн; гофри з шоколадом або фруктами  — 36 грн.

Білка

Кондитерська Білка почастує вас випічками власного виробництва. Світлий інтер’єр кав’ярні у пастельних тонах, зручні столи та крісла, дитяча зона, красива панорама на Львів створюють хороший настрій та налаштовують на приємні посиденьки у колі друзів чи близьких  вам людей. Тут тихо та спокійно, тому з дітками буде комфортно. Кав’ярня має годувальне крісло, іграшки, розмальовки, головоломки та дитяче меню з багатьма смаколиками.

Що спробувати? Ліниві вареники зі сметаною — 53 грн; телятина бешамель — 65 грн; панкейки з кокосовими вершками — 90 грн; молочні коктейлі на основі банану і молока — 65 грн.

Смаколик

Якщо ви за здорове харчування — тоді вам у Смаколик. Кафе, де готують страви лише з правильних і корисних продуктів. Також кухня приймає й індивідуальні замовлення від гостей в залежності від дієти.


Дещо з меню:

• «Ведмедик Бо»: битки курячі парові, гречка відварена, масло, огірок, помідор, морква, буряк, маслини – 65 грн;

• «Баранчик Шон»: яєчня з вершками, твердий сир, огірок, помідор, маслини, зелень – 75 грн;

• «Рибалка Краб»: філе хека смажене, яйце, помідор, маслини, морська капуста – 70 грн.

Tarta café

Tarta café by Mrs.GREENWICH точно стане вашою улюбленою сімейною точкою. Тим більше, заклад потурбувався, щоб і дітям тут було затишно. Кафе має окреме дитяче меню, ігрову зону з іграшками, а також є крісла для годування.

Дещо з меню. Тут є багато солодких і солоних пиріжків, випічок, тістечок і ще багато різної солодкої спокуси. Але крім того є ще дитячі Baby-pizza Салямандра — 66 грн, вона точно сподобається вашому малюку.

Vapiano

Де відсяткувати День захисту дітей у Львові, як не у ресторані Vapiano на Гнатюка — це один із 150 ресторанів, які радують своїх гостей по усьому світу. Це ресторан з новою концепцією, смачним італійським меню, з дитячою кімнатою з іграшками та послугами няні/аніматорів, спеціальне дитяче меню, крісло для годування. А і ще зручний заїзд з візочками.

Що замовити в ресторані для дітей? Дитячі паста Грана Падано — 59 грн; піца салямі — 69 грн; піца прошуто е фунгі — 69 грн.

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

https://tomato.ua/blog/terrace-lviv-summer-2019/

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.