Переглядів: 783 Час на прочитання: 2 хв
Новости

1 квітня у Польщі стартує кіномарафон CinemAid Ukraine. У його рамках відбудуться благодійні покази українського кіно у Варшаві. Tomato.ua розповість детальніше про захід.

CinemAid Ukraine – це серія благодійних благодійних показів українських фільмів за кордоном

У Варшаві фестиваль пройде 1-3 квітня. Зібрані кошти будуть перераховані на три напрямки підтримки України: до фонду «Повернись живим», на підтримку кіноіндустрії країни під час війни та на допомогу постраждалим від війни кінематографістам та їхнім сім’ям. Про це повідомило Державне агентство України з питань кіно.

Відкриття марафону відбудеться 1 квітня о 20:00 за участі Посла України в Польщі Андрія Дещиці та Голови Державного агентства України з питань кіно Марини Кудерчук.

За три дні у Варшаві покажуть українські фільми «Щедрик», «Захар Беркут», «Поводир», «Крути 1918», «Закохані в Київ», «Спадок», «Жива ватра», «Національний музей», «Фантастичні українці», «Черкаси».

Організаторами заходу стали Міністерство закордонних справ України, Ambasada Ukrainy w Rzeczypospolitej Polskiej, Польський кіноінститут, Kinoteka Poland.

Благодійний кіномарафон CinemAid Ukraine ініційований Державним агентством України з питань кіно спільно з Українською кіноакадемією, Асоціацією «Дивись українське», Українською кіноасоціацією, ГО «УкрКіноФест», ГО «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії», ГО «Нарешті», БО БФ «Двері» та ГО «Центр розвитку креативних індустрій».

Захід пройде у Варшаві, в кінотеатрі Kinoteka Multiplex.

Детальна інформація про благодійні покази українського кіно у Варшаві за посиланням.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

У квітні Glovo безкоштовно доставлятиме замовлення в Києві, Дніпрі та Одесі

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все