Переглядів: 1211 Час на прочитання: 3 хв
Новости

7 травня, у День Матері, в кафе С У Б О Т А в Києві відбудеться Добрий пікнік. На вас чекають кава та Cava, круасани, квіти, натуральне вино, овочі та найголовніше – збір речей і донати для допомоги українцям. Tomato.ua розповість детальніше про добрий пікнік.

Субота кафе разом із сусідами Pollen buro вирішили влаштувати благодійний пікнік.

У цю суботу, 7 травня, всіх збирають навколо простору. Хочуть об’єднати всіх добрими справами.

Ми вирішили влаштувати справжній пікнік та натворити добрісеньких справ, але без тебе нам не впоратись ??

З самого початку війни Subota café була справжнім шелтером для багатьох. Власниця з командою створили фонд і волонтерський центр допомоги.

Завдяки донейшенам наших друзів ми купували їжу, ліки та інші необхідні важливі речі та допомагали цивільним: людям похилого віку, тім, хто лишився роботи, жінкам та дітям, сім’ям, переселенцям та Справжнім Героям, що кожного дня захищаюсь нас у бойових діях.

У С У Б О Т А продовжують активну діяльність та продовжують допомагати. Тут знають, що багато людей хочуть допомагати, але не знають, з чого саме почати.

Про все це та багато більшого ви можете дізнатися на благодійному заході Добрий пікнік.

Приходьте у Subota café та:

  • Замовляйте каву та круасан, а також підвішуйте каву для інших – для тих, хто потребує допомоги або просто покращення настрою.
  • Купуйте свіжі квіти, гроші з продажу яких віддадуть фермерам, чиї господарства постраждали від бойових дій, а також – на благодійність.
  • Приносьте одяг для дорослих і дітей, продукти харчування, засоби гігієни, ліки, предмети побуту – все, що може знадобитися переселенцям або людям, які постраждали від війни;

Напишіть у дірект Субота кафе та отримайте повний список того, що потрібно для відправки.

  • Приходьте з дітками, для них влаштовують майстер-клас за донейт. Його відправлять на оплату дитячого садочка для діток переселенців.
  • Напишіть «добрий» лист самостійно або попросіть дитину. Це може бути лист для захисників, який вкладуть у пайки для військових. Або велкам лист для тих, хто зміг вибратися з зон бойових дій і тепер намагається побудувати нове життя. Це листи любові, підтримки та людяності, навіть якщо це буде просто кілька теплих слів.

❗На випадок повітряної тривоги у С У Б О Т А є власне укриття в прямому та миттєвому доступі. Тут комфортно зможуть перебувати усі відвідувачі та гості.

Чекаємо на тебе, печемо круасани, зрізаємо квіти.

З любов’ю, твоя СУБОТКА❤️?

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Бійці невидимого фронту: допомога українцям від компанії Restaron у Львові

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Анонсы

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все