Переглядів: 643 Час на прочитання: < 1
Новости

Коли почалася війна, гастро-бар UGLOVOY вирішив зробити все, щоб підтримати жителів Ірпеня. Було прийнято рішення: готувати безкоштовні обіди, якими можуть пригоститися всі бажаючі. Tomato.ua розповість про волонтерську діяльність закладу Кутовий.

UGLOVOY – гастро-бар який більше 10 років приймає гостей міста. Місцеві часто святкували тут дні народження, збирали рідних на ювілеї та інші свята. Сюди також приходили з друзями на перегляд спортивних трансляцій.

Коли почалася війна, закладу довелося перепрофілювати свою діяльність. Почали готувати безкоштовні обіди для жителів Ірпеня. Пригощали усіх охочих.

Команда готувала обіди «на Кутовому» до 7 березня – поки це було можливо. Коли ситуація почала загострюватися, довелося тимчасово припинити діяльність і вивезти персонал.

Наступне «відкриття» UGLOVOY відбулося 5 квітня. Він став одним із перших закладів, які відкрилися в Ірпені після звільнення від окупантів.

До команди приєдналися волонтери, і заклад перетворили на гуманітарний штаб.

Волонтери привозили напівфабрикати, а кухарі готували з них каші, супі, тушили м’ясо.

Команда могла би надавати гуманітарну допомогу у вигляді, наприклад, пачки макаронів. Але що людині з нею робити? У місті не було ні води, ні світла, ні газу. Тому заклад вирішив готувати їжу. Щодня роздавали 500-600 порцій безкоштовних обідів.

У складних умовах ми повинні допомагати одне одному.

Разом ми переможемо!

Слава Україні!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Каша – не завжди гірка липкого гарніру: Настя Голобородько про гречку

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.