Переглядів: 1286 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Львов

У місті зараз локдаун, а це означає, що піти у заклад не вдасться. Доставка їжі у Львові врятує ваші вихідні – без смачненького ресторани та кафе вас точно не залишать. Tomato.ua розповість, що замовити в закладах 9-11 квітня. Churrasco Grill & Wine, Ресторація Бачевських, Kvadrat Sushi&Pizza, Salalat, Морериби.

Де замовити їжу у Львові додому

Churrasco Grill & Wine

Churrasco Grill & Wine – м’ясний ресторан з акцентом на грузинську кухню, широкою винною картою та безлімітним сетом м’ясних страв на грилі. Заклад поєднав у собі традиційний бразильський формат і якісну грузинську кухню, за яку відповідає один із найкращих шеф-кухарів Тбілісі. Рекомендуємо спробувати Форель з горіховим соусом Баже (175 грн) та Свинний шашлик Churrasco (158 грн).

При замовленні на 300 грн і вище ви отримаєте подарунки від Churrasco Grill & Wine – справжня грузинська гостинність від шефа Коби. Страви доставляють безкоштовно кожного дня з 11:00 до 21:00.

Ресторація Бачевських

Ресторація Бачевських – ресторан нової галицької кухні в центрі Львова. Кухня закладу – це суміш смаків та кулінарних традицій різних етносів, які населяли Галичину: українців, поляків, євреїв, вірмен. У каталозі сайту ви знайдете традиційні страви у сучасних авторських інтерпретація: перекуси, салати, зупи, страви з риби, м’яса та без м’яса, легуміни, страви на компанію, бар Бачевських.

Ідеальний варіант вечері від Ресторація Бачевських – Лазанки з Карпатськими лісовими грибами (150 грн) та келішок ягідної наливки (160 грн/0.5 л). При замовленні від 650 грн доставка безкоштовна. Страви доставляють з понеділка по неділю з 11:00 до 21:00.

Kvadrat Sushi&Pizza

Kvadrat Sushi&Pizza – безкоштовна цілодобова доставка їжі у Львові та інших містах України. Компанія працює заради клієнтів, тому робить ставку на поєднання європейського сервісу, якості та низьких цін. Kvadrat Sushi&Pizza – це великі порції, ретельний відбір продуктів, досвідчений персонал, вчасна доставка, професійне обладнання та знижки для клієнтів. Страви персональні – їх починають готувати після замовлення.

У меню представлені різноманітні роли, суші, піца, вок, супи. Рекомендуємо спробувати Піцу Цезар (150 грн) та Рол Дракон з креветкою (189 грн). Зручна пропозиція для компанії друзів – асорті та комбо.

Salalat

Salalat – не лише перша салатерія у Львові. Для засновників закладу це стиль життя, який базується на синтезі креативного поєднання корисних продуктів і здорового способу життя. Це данина поваги гастрономічній культурі, яку Львів розвивав сотні років.

У меню ви знайдете салати, пасту, боули, десерти, напої, комбо. Сніданки можна замовляти протягом дня. Одна з найпопулярніших позицій – сирники – представлені в 5 різних смаках. Рекомендуємо спробувати Салат з креветками та авокадо (155 грн) та Пасту Груша Дорблю (120 грн). Під час карантину доставка Salalat працює з 10:00 до 20:45. Мінімальна сума замовлення – 250 грн. Від 400 грн доставляють безкоштовно.

Морериби

Морериби – кафе від мережі закладів Цукор груп. Море – це про спокій, про незвичайні сніданки зранку, комфортну атмосферу вдень і устриці з органічним вином ввечері. У меню представлені seafood breakfast, роли, стартери, поке, боули, супи, десерти, напої. Сніданки тут можна замовити зранку, вдень і ввечері, заклад пропонує ціле Бенедикт меню.

Рекомендуємо спробувати Special Рол OMG THEY KILLED SALMON (352 грн), Бенедикти з обпаленим лососем (204 грн) і Tuna bowl (292 грн) з тунцем. Кур’єри Морериби безкоштовно доставляють замовлення у межах Львова. Графік роботи доставки – з 10:00 до 22:00.

А ви вже вирішили, де замовити їжу у Львові?

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Готуємо вдома: де замовити заморожені готові страви у Львові

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все