Переглядів: 3861 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Львов

У сучасних людей не завжди є час на приготування їжі. Якщо ви бажаєте харчуватися смачно, поживно та корисно, але у вас немає можливості щось приготувати, заморожені готові страви на замовлення – те, що вам потрібно. Мова йде не лише про напівфабрикати, а й про натуральну домашню їжу: пельмені, вареники, реберця, деруни, пироги та навіть бургери. Tomato.ua розповість, де замовити заморожені готові страви у Львові. У підбірці Кумпель Маркет, Балувана Галя, Файні пироги, Meal Time, !FEST.

Доставка заморожених страв у Львові

Кумпель Маркет

Кумпель Маркет – онлайн-магазин доставки. Це файна кухня зі Львова від старого доброго Кумпеля. Тепер галицькі страви, які подають у ресторанах, можна приготувати власноруч удома. В асортименті – Яворівський пиріг – традиційна страва Галичини, цвібелькухен, або ж просто цибулевий пиріг, німецькі ковбаски, свинні вушка, вареники трьох видів, Бігус та інші страви. Рекомендуємо замовити Пиріг баранячий (82 грн), Голонку свинну в пиві (162 грн) та Млинці з м’ясом (130 грн).

Кумпель Маркет має найновіше обладнання, перевіряє кожного постачальника та використовує найкращу продукцію. Всі страви готують вручну без використання хімії та барвників. Замовлення приймаються з 10:00 до 18:00. Кур’єр доставляє страви в авто протягом години-півтори щоденно після 18:00. Замовлення від 1000 гривень доставляються безкоштовно.

Балувана Галя

Балувана Галя – мережа кафе-вареничних. Заклад пропонує широкий асортимент різноманітних страв класичної української кухні в сучасній подачі. Візитна картка – вареники ручної ліпки, як у бабусі, з традиційними та інноваційними начинками.

Страви від Балувана Галя тепер можна скуштувати і вдома. Ви можете замовити з доставкою солоні та солодкі, а також пісні вареники, пельмені, фірмові кулінарні вироби (голубці, котлети, сирники та інші). Рекомендуємо спробувати Вареники шпинатні з куркою та сиром сулугуні (145 грн), Пельмені зі свининою (200 грн) та Млинці з медом і горіхами (60 грн). Вироби відпускаються замороженими.

Файні пироги

Файні пироги – виробник домашніх напівфабрикатів. Компанія робить акцент на якості продукту, а не на масовості. Кожен виріб ручної ліпки і з натуральною начинкою. Напівфабрикати від Файні пироги не лише поживні, а й смачні, оскільки не містять консервантів, підсилювачів смаку, штучних ароматизаторів. Вони підходить не лише для дорослих, а і для дітей.

В асортименті – пельмені, налисники та вареники, голубці, вушка, котлети, палюшки. Вибір начинок доволі широкий – справжнє м’ясо, картопля, гриби, капуста, сир, ягоди. Рекомендуємо замовити Вушка з грибами (53), Вареники з картоплею та цибулею (37 грн) і Голубці (63 грн). Замовлення від 500 грн доставляють безкоштовно.

Meal Time

Meal Time – бренд преміум сегмента від компанії Арт оф Кукінг, який випускає готову продукцію, заморожені інгредієнти та напівфабрикати високої якості. Компанія пропонує продукцію для тих, хто хоче приготувати святкову вечерю з сім’єю чи вечірку з друзями, а також для власників кафе. Уся продукція піддається шоковому заморожуванню на сучасному обладнанні.

В асортименті Meal Time – ягідні пюре, сендвічі, бургери, десерти, напівфабрикати, супи, другі страви, інгредієнти для бургерів і сендвічів: котлети з натурального м’яса зі спеціями, соуси та булочки з кунжутом. Рекомендуємо замовити Равіолі з креветкою та копченим лососем (318.78 грн), Біф-бургер (46.32 грн) і Гречку з мітболами (54.18 грн).

!FEST

!FEST – доставка їжі та продуктів по Львову. Тут можна замовити страви з Реберні, Криївки та інших закладів, комплексні обіди, вареники, деруни, готові, заморожені страви та напівфабрикати. В асортименті напівфабрикатів – вареники, пельмені, деруни, сирники, вакуумовані холодні борщ і грибна юшка.

У меню !FEST є позиції для всієї родини – Набір Солодкий (395 грн/3 кг): вареники з вишнею, сирники, вареники з чорницею та Набір Солоний (395 грн/4 кг): вареники з картоплею, пельмені з куркою, пельмені з мішаного фаршу свинина + яловичина та деруни. Видача страв відбувається з 10:00. Кур’єрська доставка (вартість – 50 грн по місту) – до 2 годин з моменту оплати.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Доставка страв на компанію у Львові: де замовити?

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Львов

Показати все