Переглядів: 5486 Час на прочитання: 8 хв
Куди піти у Києві

Усім нам хочеться комфортної смачної їжі. Улюблена піца на замовлення — ідеальний варіант.

Тривала ферментація, кілька видів борошна, неймовірна начинка та 500 грамів сиру, яскрава упаковка та швидка безкоштовна доставка – столичні піцерії вміють дивувати. Tomato.ua зробив добірку Доставка піци від нових закладів Києва. У статті – пропозиції від:

Заклади активно відкриваються та продовжують працювати навіть під час війни, щоб підтримувати економіку та наших захисників. Київ не здається – Перемога вже близько!

Київ піцерії: замовити піцу з доставкою

Pizza House

Pizza House – чудове місце для спокійного сімейного відпочинку. Заклад пропонує величезний вибір популярних страв італійської та японської кухні. Компанія працює з 2008 року за чітким стандартом. Кожен гість закладу – це VIP персона.

У меню ви знайдете 30 видів фірмової піци. Тут знайдеться все: вегетаріанська і м’ясна піца, з морепродуктами, овочами та навіть солодка. Чудова пропозиція для знайомства з Pizza House – Чотири сезони (260 грн) – піца, яка складається з 4-х різних частин. Рекомендуємо також скуштувати піци: М’ясний бум, Морська, Карбонара, З мітболами гостра, Піканте, Східна красуня, Товстий фраєр, Фантазія смаку, АвоАвокадо, Дракон (від 260 грн).

А на десерт – Піца Веселка з ніжним шоколадно-горіховим кремом, маршмеллоу та M&M’s, Солодка піца з грушою та Дольче з яблуками й корицею (від 200 грн). Усі піци представлені в двох розмірах – 30 і 40 см.

Влаштуйте День піци з друзями, рідними чи коханою людиною, а Pizza House вам допоможе. У закладі працює власна служба доставки.

Квадрат

Харківська квадратна піца нарешті і в Києві! Восени 2022 року відкрилася перша піцерія мережі Квадрат у Києві. Заклад розташувався на вулиці Прорізній на Хрещатику, неподалік від головної площі країни.

Головна зірка меню – Квадратна піца, яку готують з любов’ю всього за 6 хвилин. Квадрат піца – це пухкий корж, що тане в роті, та великий вибір начинок. Рекомендуємо скуштувати хіти продажів: піци Аджарі з курячим філе й беконом, Курка-гриби, Потрійну з найпопулярнішими інгредієнтами, З шинкою, Салямі, Халапеньйо, Курка з ананасом (134-144 грн). Також зверніть увагу на піцу Квадрат фірмова (144 грн), яка неодмінно сподобається справжнім м’ясоїдам. У ній поєднано одразу 4 види м’яса: куряче філе, яловичина, шинка й салямі.

Окрім піци, у меню представлені бургери, шаурма, салати, перші та другі страви.

Безкоштовна доставка піци в Києві можлива разом із Квадрат при замовленні від 5 піц.

PINK RBBT

PINK RBBT – нова сучасна та яскраві піцерія у Києві. Це молодший брат мережі преміум суші-барів Рис&Риба, тому тут уже знають, що потрібно жителям і гостям міста.

У PINK RBBT готують ароматну піцу, яка вирізняється не лише вишуканими інгредієнтами, але й не менш вишуканою основою. Її виготовляють із бездріжджового тіста з трьох видів італійського борошна. Період ферментації тіста – 48 годин. Завдяки цьому воно стає більш легким і краще засвоюється.

Ви можете знайти меню піцерії на сайті закладу.

Рекомендуємо скуштувати піци Марічка, Карбонара, Хотпепероні, Мортаделла, Котто і Лісі, Машрум, КримСтайл з рапанами (від 200 грн). Поціновувачів оригінальних смаків здивують піци Блек енд вайт з кров’янкою (290 грн) та Лардо з салом (240 грн).

PINK RBBT – зручна, швидка й безкоштовна доставка піци Київ. Заклад також пропонує послуги самовивозу.

Pie Spot

Pie Spot – попап піца від шеф-кухаря ресторану в’єтнамської кухні Tin Tin Іллі Сьоміна та співзасновника закладу Владислава Максимова. Гасло закладу – «Неавтентично. Абсолютно. Проте смачно». Перед відкриттям засновники кілька разів відвідали Нью-Йорк.

У Pie Spot можна замовити маленьку неаполітанську піцу, яку готують на заквасці у дров’яній печі (27 см) та великий нью-йоркський слайс  (50 см).

В асортименті Pie Spot – різноманітна pizza kyiv. Тут знайдуть для себе цікаві варіанти любителі мяса, овочів і риби, а також вегани. Є класичні позиці та незвичайні цікаві поєднання. А також страви для дітей – наприклад, Бейбіроні (288 грн) з салямі – як у мами, тільки не госта. Або Хайпероні Веган (299 грн) з веганським пепероні та без чилі.

Яскраві варіанти – Червона Рута 2021 (255 грн), Мамасіта (255 грн), Трю Лав (322 грн), Білявка (455 грн) та Річ Біч (533 грн). До улюбленої піци або слайсу пропонують додати соус Спайсі Карамель. Якщо ви досі не їсте бортики — замовте супер сирний борт з якісної моцарели (можна навіть і з кунжутом).

Окрім піци, тут можна скуштувати бургери, азійські страви, десерти. Заклад розташувався на велотреку та працює у форматі доставки. Замовлення можна зробити з 12:00 до 21:30.

Kometa

Kometa – новий заклад від Любові Цибульської та Микити Москаленка, засновників кафе Zigzag. Кафе спеціалізується на піці, яку подають як цілий пиріг і окремими слайсами.

Заклад розташувався на першому поверсі гастрономічного простору Рейтарська Circle, тут 40 посадкових місць. Піцу можна спробувати в ресторані, взяти з собою через вікно видачі take away або замовити з доставкою.

У меню піца представлена у двох розмірах – 45 і 30 см, а також у слайсах. Яскраві позиції – легендарна Маргарита (580 грн), Пепероні з перцем чилі (630 грн), Барбекю (680 грн) з томленою яловичиною, мисливськими ковбасками, беконом і карамелізованою цибулею та Drunk Grandma (680 грн) з вершково-томатним соусом з горілкою, кімчі та курячими мітболами. Цікава новинка — Піца з беконом і картоплею фрі (630 грн).

Окрім піци, пропонують сніданки, закуски, пасту, фокачу, десерти та напої. Страви доставляють у будь-який куточок міста. При замовленні від 400 грн доставка в радіусі 3 км від кафе безкоштовна. Доставка до будинку / дверей – за тарифами таксі.

Mimosa Brooklyn Pizza

Mimosa Brooklyn Pizza – ресторан італійсько-американської кухні, який відкрили у 2017 році ресторатори Валерій Гальперін та Ігор Сухомлин (Fish&Pussycat, Чашка). За кілька років зв’язку з пожежею на Бесарабці він зачинився, а згодом відновив свою роботу. Оновлений ресторан зберіг оригінальне планування та візуальний стиль. За проєкт відповідав архітектор Денис Беленко (Adelle, Milk Bar, Стейкхаус).

Шеф-кухар ресторану – Артем Баклицький. Бруклінська піцерія на Бессарабці спеціалізується на піці тривалої ферментації. У меню залишили усі фірмові позиції: Пепероні (345 грн), Піца з білими грибами та лисичками (465 грн), Чотири сири та гострий мед (385 грн).

Рекомендація від шефа – Сирна піца з попкорном (325 грн). Рекомендуємо також скуштувати пряну Польпетте з мітболами з ягняти (325 грн) та томатами та Шпек з соусом песто (395 грн), Піцу з тунцем, червоною цибулею та соусом сальса Верде (355 грн).

Окрім піци, у меню Mimosa Brooklyn Pizza — випічка, супи, паста, основні страви, стартери, салати, десерти, фірмовий хліб на заквасці. Страви доставляють з 13:00 до 20:30.

Chicago Pizza

Chicago Pizza – онлайн-піцерія від харківського кіберспортсмена Данила Zeus Тесленка. Заклади працюють на доставку та самовивіз.

Chicago Pizza спеціалізується на піці в чиказькому стилі. Це відкритий пиріг deep dish із високими crunch-бортиками з пармезаном, соусом на основі томатів пілаті та великою кількістю начинки. Піцу готують з оригінального тіста з використанням кукурудзяної муки. Кожна стандартна піца важить щонайменше 1.5 кг та має мінімум 500 г сиру.

У меню представлено варіанти на будь-який смак: Чізбургер (680 грн),  З індичкою (680 грн), Гавайська (680 грн), З тунцем (680 грн) і багато інших смаків.

Заклад запустив Mini Chicago Pizza – діаметр 20 см і вага від 800 г – вона менша та дешевша. Також можна замовити половинку буд-якої піци. Топ половинок від закладу — Пепероні +4 Сири, BBQ+Качка, Креветка+Лосось.

Нещодавно презентували нові, яскраві патріотичні коробки.

На жаль, поки що цілодобова доставка піци лишається лише мрією. Проте ми щиро віримо в те, що Перемога вже скоро! І ми зможемо насолодитися свіжою ароматною піцою навіть о 2 ночі чи о 4 ранку.

FAQ

Де смачна піца в Києві? Київ 2022-2023 тішить крутими плейсами. Нові піцерії Київ: Pizza House, Квадрат, PINK RBBT, Pie Spot, Kometa, Mimosa Brooklyn Pizza, Chicago Pizza. Тепер улюблена піца поряд зі мною – це саме те, що потрібно в сьогоденних реаліях. Рекомендуємо читати наші тематичні добірки та статті про нові заклади Києва. Також підпишіться на наш Telegram-канал, щоб першими дізнаватися про новини.

Рекомендуємо завітати до Mimosa Brooklyn Pizza на Бессарабці, Kometa на Рейтарській, Pie Spot на вулиці Липінського та Квадрат на Прорізній. Класична або оригінальна піца – замовити можна будь-яку на ваш смак.

У Києві є багато ресторанів і кафе, які пропонують доставку піци. Найближча піцерія від дому – саме те, що потрібно після важкого робочого дня. Ви завжди можете пошукати піцерії в Києві на карті. Якщо ви живете на лівому березі Києва, рекомендуємо зробити замовлення в мережах ресторанів, які працюють у Києві і мають послугу доставки: Pizza House, Квадрат, Chicago Pizza. Розгляньте і інші заклади з нашої добірки, які доставляють піцу по всьому місту.

Якщо вас цікавить правий берег, рекомендуємо звернути увагу на заклади PINK RBBT на Теремках, Квадрат на Хрещатику, Chicago Pizza в Голосіївському районі, Mimosa Brooklyn Pizza на Бессарабці, Pie Spot біля велотреку.

Популярні недорогі заклади Києва регулярно тішать спеціальними пропозиціями. Наприклад, у Pink Rabbit вам доведеться заплатити лише за піцу, яку ви обрали. Доставка абсолютно безкоштовна. А Квадрат доставляє піцу безкоштовно при замовленні від 5 піц.

Доставка від нових закладів Києва – саме те, що вам варто протестувати вже цими вихідними. Час доставки піци залежить від кількох факторів, таких як відстань до піцерії, час замовлення та наявність вільних кур’єрів. Зазвичай доставка займає від 30 до 60 хвилин. Однак, у пікові години або в разі погіршення погодних умов можуть бути невеликі затримки.

Як замовити піцу онлайн? Неймовірно просто. Достатньо відвідати веб-сайт піцерії, ресторану або служби доставки їжі, вибрати бажану піцу з меню, вказати адресу доставки, вибрати спосіб оплати та підтвердити замовлення. Деякі заклади також мають мобільні додатки, де ви можете замовити піцу з доставкою. Окрім цього, ви можете зробити замовлення в соціальних мережах або скористатися спеціальними службами партнерами: Glovo, Bolt тощо.

Кращі піцерії Києва, які пропонують доставку піци, приймають різні способи оплати. Це може бути готівка при отриманні замовлення, платіжні картки, попередній онлайн-платіж або електронні платіжні системи, такі як LiqPay. Перед замовленням ви можете перевірити доступні способи оплати на веб-сайті піцерії або ресторану чи уточнити інформацію в менеджера.

У Києві є багато закладів з авторськими піцами й традиційними, а також піца в американському стилі, м’ясна, рибна, овочева, вегетаріанські піци та з морепродуктами – на будь-який смак. Ви можете з легкістю знайти ресторани, де готують піцу на тонкому тісті чи на товстому, в дров’яній печі чи іншим способом. Досвідчений шеф-піцайоло розповість вам про піцу з Неаполя, Брукліна, Сицилії чи іншого місця.

Замовили піцу — задонатьте на ЗСУ!??

Головна фотографія: Pexels.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 5

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все