Піцерія «PINK RBBT» зустрічає гостей на вулиці Ломоносова у Києві.
Родзинкою закладу вважається основа, яку готують із бездріжджового тіста з трьох видів італійського борошна. Період ферментації тіста – 48 годин.
У меню представлений великий вибір різноманітної піци. Фірмовими позиціями вважаються:
піца з прошутто та пармезаном,
піца з салямі та сиром горгонзола,
піца з креветками та вершковим соусом,
піца «5 сирів» із трюфельним медом,
піца «BBQ» з мисливськими ковбасками та італійським беко...
Піцерія «PINK RBBT» зустрічає гостей на вулиці Ломоносова у Києві.
Родзинкою закладу вважається основа, яку готують із бездріжджового тіста з трьох видів італійського борошна. Період ферментації тіста – 48 годин.
У меню представлений великий вибір різноманітної піци. Фірмовими позиціями вважаються:
- піца з прошутто та пармезаном,
- піца з салямі та сиром горгонзола,
- піца з креветками та вершковим соусом,
- піца «5 сирів» із трюфельним медом,
- піца «BBQ» з мисливськими ковбасками та італійським беконом панчетта,
- піца «Чизстейк» з телячим ростбіфом і сирним соусом.